Hopper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Hopper, fırsat uçuşları takip edip yüzde 40'a varan indirimlerle uçak bileti satın alabileceğiniz bir Android uygulaması.

Hopper, yurt dışına gerek iş gerekse de tatil için fazlasıyla çıkan biriyseniz Android telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Uçak biletlerini yüzde 40’a varan indirimlerle bulup satın alabileceğiniz uygulama indirim gerçekleştiği vakit anlık bildirimler de sunuyor.

Uygulamanın geliştiricisine göre milyonlarca gezginin tercih ettiği bir uygulama Hopper. Oldukça pahalı olan uçak biletlerinin kampanyalarını takip etmek yerine ufak bir tarama yapıp uygun fiyatlı uçuşları listeleyerek başarılı olduğunu gösteren Hopper, yolcu ve ödeme bilgilerini de güvenli şekilde tutuyor.

Türkçe dil desteği sunmayan uygulamayla fırsat uçuşları yakalama, takibe alma, bilet satın alma işlemleri kullanıcı dostu arayüzü sayesinde oldukça basit. Tabii ki Türkçe olsaydı daha iyi olurdu ancak eksikliğini hissetmiyorsunuz.

Erkan Calp

Hopper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

Hopper uygulamasını kullanarak uçak biletlerinizi diğer satıcılara oranla en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Hopper, seyahat danışmanı olarak nitelendirebileceğimiz mobil bir uygulama. Bu uygulama sayesinde uçak biletlerinizi yüzde 40 oranında daha ucuz satın alabilir ve sorunsuz uçuş keyfi yaşayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle belirtilen bölüme nereye uçmak istediğinizi yazmanız gerekli. Daha sonra Hopper gideceğiniz ülkeye göre uçuş şekillerini size soruyor. Tüm ayrıntıları girdikten sonra uygulama otomatik olarak şirketleri araştırıyor ve sizin için en uygun olan uçuş zamanını seçiyor. Zaman aralıkları biletin fiyatına göre farklı renklerde gösteriliyor ve bu sayede Hopper ile o ayın en ucuz bilet satılan gününü bulabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak bilet alırsanız çeşitli puanlar kazanma ve bu puanlarla da daha ucuz bilet alma imkanınızın olduğu söyleniyor.

Hopper uygulamasının içerisine bir bildirim sistemi entegre edilmiş. Bu sayede uygulama takip etmesini istediğiniz bir uçuşun bilet fiyatı düştüğünde telefonunuza bildirim göndererek sizi haberdar ediyor. Bu güzel seyahat uygulamasını sıklıkla yurtdışına uçanların denemesinde fayda var gibi. Hopper uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz. Yalnız uygulamanın İngilizce olduğunu ve kullanabilmek için İngilizce bilmeniz gerektiğini de hatırlatalım. 

Uğur Sağlam

Hopper

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME

Gethopper web tarayıcınız üzerinde çalışan, işletim sisteminizin panosuna gerek kalmadan çoklu olarak metin-resim-link olan içerikleri panoya kopyalama servisidir.

GetHopper, web üzerinden panoya kopyalama servisi. Bu servisin özelliği birden çok içeriği kopya olarak servis üzerinden saklayabilme, her kopya için bir kısa url oluşturması ve metin-link-resim v.b. tüm içerikleri panonuza aktarabilme. Belkide en seveceğiniz özellik kayıt gerektirmeden servisi kullanmaya başlayabilmeniz.

Servis 2 şekilde çalışmakta. İsterseniz tarayıcınızın menüsüne bookmark olarak atayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman bu butona basıp panonuza içeriği aktarabilirsiniz. Diğer seçenek ise kopyaladığınız içeriği Gethopper websitesine giriş yapıp CTRL+V ile servis üzerine kopyalamanız.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math Hopper

    Math Hopper, kutucuklar üzerinde hızlıca zıplayarak ilerdiğiniz matematik temalı Android oyunu.
  • Jurassic Hopper

    Jurassic Hopper, Android cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir hayatta kalma oyunu.
  • Cliff Hopper

    Cliff Hopper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Beat Hopper

    Müziğin ritmini kaçırmayın!
  • İller Arası Mesafe

    İller arası mesafeleri internet bağlantısı olmadan mobil cihazınızdan ulaşabilmenizi sağlayan Android uygulamasıdır.
  • Booking.com

    200 binden fazla otele online rezervasyon yapmanızı sağlayan Booking.com'un Android için hazırlanmış mobil uygulaması.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.