Horizon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

Android için ücretsiz olarak sunulan Horizon uygulamasıyla videolarınızı kamerayı döndürseniz bile hizası bozulmayacak şekilde çekebilirsiniz.

Horizon uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerini kullanarak video çekenlerin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesini karşılayabilen ücretsiz bir uygulama olarak hazırlanmış ve sahip olduğu özellikleri kullanmak için herhangi bir özel efor sarfetmek gerekmiyor.

Uygulama temel olarak mobil cihazınızı nasıl tutarsanız tutun daima düz görünen videolar çekmek için kullanılıyor. Yani dik olarak çekmeye başladığınız videonuz, cihazı daha sonra yatay çevirmeniz halinde yine düzgün olarak çekilmeye devam ediyor. Böylece video çekmeye başladıktan sonra cihazınızı döndürseniz bile bilgisayardan izlediğinizde yana eğik bir videoyla karşılaşmıyorsunuz.

Henüz telefon üreticileri böyle bir özelliği cihazlarına getirmedikleri için pek çok kullanıcı farkında olmadan hizası bozulmuş videolar izlemek zorunda kalıyor. Horizon bu soruna çözüm getirirken kullanıcılara hem ön hem de arka kamerayı kullanma iznini veriyor. Ayrıca düşük, orta ve yüksek kaliteli çekim seçenekleri sayesinde düşük yer kaplayan videolar de elde edebiliyorsunuz.

Videolara ufak tefek filtreler ve efektler ekleyerek daha güzel görünmelerini de sağlayabilen uygulama, maalesef ücretsiz sürümünde sadece 15 saniyeye kadar watermarklı çekim imkanı sunuyor. Ancak temel çalışma prensiplerini ve özelliklerini deneyerek beğenmeniz halinde uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak tam sürüme geçiş yapabilirsiniz.

Eğer videolarınızda sık sık hizalama ve döndürme sorunları yaşıyor, bunların üstesinden gelmek istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Horizon

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

Horizon, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde sürekli olarak yatay videolar çekmenize olanak sağlayan kullanışlı bir uygulamadır.

Horizon, iOS mobil işletim sistemine sahip iPhone ve iPad gibi cihazlarınız yardımıyla yatay videolar çekmenize olanak sağlayan etkili bir uygulamadır. Cihazınızı nasıl tutarsanız tutun yatay videolar çekmeye devam edebileceğiniz uygulama video çekim ekranını sizin için otomatik olarak ayarlamaktadır.

Akıllı telefonunuzun hem ön hem de arka kamerasıyla yatay videolar çekebileceğiniz uygulama ile videolarınıza farklı filtreler ekleme şansına da sahipsiniz.

Video çekmek için telefonlarınızı yan çevirme uğraşından sizi kurtaran Horizon, telefonunuzu hangi açıyla tutarsanız tutun yatay videolar çekmeye devam edecektir.

Telefonunuz üzerinde yer alan jiroskopu kullanan uygulama, kayıt sırasından otomatik olarak çekim alanını düzenler ve sürekli olarak çektiğiniz yatay alanın yere paralel olarak kalmasını sağlar.

Horizon ile dikey video sendromuna bir son verebilirsiniz ve cihazınız portre modunda olsa bile yatay videolar çekmeye devam edebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Horizon Camera

    Horizon Camera, telefon ya da tabletinizi tuttuğunuzun bir önemi olmadan her zaman yatay fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan eğlenceli bir Android kamera uygulaması.
  • Horizon Chase

    Horizon Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Helix Horizon

    Helix Horizon'un fantastik dünyasına dalın ve unutulmaz bir maceraya başlayın.
  • Racing Horizon

    Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.
  • Planetstorm: Fallen Horizon

    Planetstorm: Fallen Horizon, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan, oldukça kaliteli bir strateji oyunudur.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Horizon

    Uzay oyunlarını seviyorsanız bu oyundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Event Horizon

    Nefes kesen uzay savaşlarına katılarak kendi filonuzu kuracağınız aksiyon dolu bir oyundur.