Horn

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Horn sıradışı bir Android oyunudur

Horn fantastik ve büyüleyici bir hikayeye sahip olan ve oldukça kaliteli grafiklerle donatılmış bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Horn'da derin ve masalsı bir hikayeye dahil olmaktayız. Oyunda barış ve huzur içinde olan ve kendi halindeki bir köyün demir ustasının çırağı olan genç kahramanımız Horn'u yönetmekteyiz. Horn birgün ıssız bir kulede uykusundan uyanmıştır ve buraya nasıl geldiği hakkında hiçbir fikir yoktur. Uyandıktan sonra etrafını araştıran Horn köyündeki insanların ve evcil hayvanların fantastik canavarlara dönüştüğünü keşfeder. Bu insanları ve hayvanları gerçek hallerine dönüştürebilecek tek kişi ise kahramanımız Horn'dur. Horn köy sakinlerini kurtardıkça onların bu hale dönüşmelerine neden olan lanet hakkında sır perdelerini aralamaktadır ve yolculuğu onu farklı fantastik diyarlara sürüklemektedir.

Horn'da kahramanımız önündeki engelleri ve fantastik düşmanları aşmak için kılıcının yanında tatar yayını ve güvenilir borazanını kullanıyor. Maceralarımız boyunca bize yardımcı olan bir de huysuz ve aksi bir yaratık bulunmakta. Oyunda kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından yönetiyoruz. Grafikleri oldukça gelişmiş bir görsel deneyim sunan oyun mobil cihazlarımızın sınırlarını zorlamakta.

Horn zengin ve başarılı hikayesi, yüksek kalite grafikleri ve kolay kontrolleriyle benzersiz bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Horn

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME
1.02 GB DOSYA BOYUTU

Horn inanılmaz bir kaliteye sahip bir macera oyunudur

Horn eşsiz bir hikayeye, konsol oyunları kalitesindeki grafiklere ve aşırı eğlenceli bir oynanışa sahip bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Horn derin bir hikayeyi güzel grafikler ve rahat bir oynanışla birleştirmekte. Oyunda bir köyün demir ustasının asistanı olan Horn adlı genç kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Horn bir sabah uyandığında köyünün büyük, fantastik ve kimi zaman da komik yaratıklar tarafından istila edildiğine şahit oluyor. Bir süre sonra ise bu yaratıkların köyün sakinleri ve köyde yaşayan hayvanlar olduğu ve bir lanet nedeniyle bu hale geldikleri anlaşılıyor. Bu yaratıkları gerçek hallerine dönüştürebilecek tek kişi ise kahramanımız Horn'dur. Horn bu inanılmaz macerasında oldukça geveze, aksi bazen de hiç işbirlikçi olmayan fantastik bir yaratığı yardımcısı olarak yanına alıyor. Maceraları süresinde Horn yardımcısıyla birlikte bazen kılıcını, bazen tatar yayını, bazen de güvenilir borazanını kullanarak farklı düşmanlarının karşısına çıkıyor, gizemli toprakları keşfediyor ve lanetin arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Horn oldukça gelişmiş grafiklerle donatılmış bir oyun. iPhone veya iPad'iniz üzerinde resmen bir konsol oyunu oynuyormuşsunuz havası yaşatan oyun sürükleyici hikayesiyle kısa sürede favoriniz olacak. Oyunun dokunmatik dostu yakın dövüş ve mesafeli savaş sistemi size rahat bir oyun tecrübesi sunmakta. Farklı fantastik dünyalar, farklı yaratıklar ve boss savaşları sunan oyun kesinlikle denenmeyi hakediyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stadium Horn Free

    Stadium Horn Free, mobil cihazınızı güçlü bir korna ya da vuvuzelaya çevirebileceğiniz popüler bir uygulamadır.
  • Vuvuzela World Cup Horn Plus

    Vuvuzela World Cup Horn Plus yüksek fiyat etiketiyle dikkat çeken bir vuvuzela uygulamasıdır.
  • Air horn

    Air horn, arkadaşlarınıza sürpriz şakalar yapmak için kullanabileceğiniz farklı sesler içeren eğleneli bir uygulamadır.
  • Loud Air Horn

    Loud Air Horn uygulaması size yüksek sese sahip rahatsız edici bir havalı korna çalma imkanı sunuyor.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.