Hotel My Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz rehberinize ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Hotel My Phone, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz çok akıllıca düşünülmüş bir uygulamadır. Telefonunuzun şarjının bitmesi artık o kadar da sorun olmayacak zira bu uygulama rehberinize ulaşmanızı sağlıyor.

Biliyorsunuz günümüzün en önemli problemlerinden bir tanesi akıllı telefonların şarjının çok kısa sürede bitmesi. Hatta o kadar ki sabah şarj ettiğimiz telefon akşama kadar dayanırsa kendimizi şanslı sayıyoruz.

Peki şarjım bitmişken bu uygulamaya nasıl erişeceğim diye soruyor olabilirsiniz. Uygulama gerçekten çok orijinal bir fikir üzerinden geliştirilmiş. Dışarı çıktığınızda yanınızda bir arkadaşınız olur. Genelde en yakın arkadaşınızla bu uygulamayı çok daha rahat kullanabilirsiniz.

Uygulamayı hem en yakın arkadaşınız hem siz indiriyorsunuz. Daha sonra birlikteyken şarjınız bittiğinde ya da da telefonunuzu evde unuttuğunuzda tek yapmanız gereken arkadaşınızın telefonunu ödünç alıp kendi profilinize girmek ve böylece kendi kişilerinize, mesajlarınıza ulaşabiliyor ve insanları arayabiliyorsunuz. İşiniz bittiğinde ise hesabınızdan çıkış yapıyorsunuz.

Uygulama aynı zamanda hem ev sahibi hem de misafir kullanıcı açısından güvenli diyebilirim. Telefonunuzu arkadaşınıza ödünç verdiğinizde hotel moduna geçiş yapıyor ve kişisel bilgilerinizi koruyor.

Aynı şekilde bir arkadaşınızın telefonundan hesabınıza girdiğinizde, çıkış yaptıktan sonra bilgileriniz tamamen anonim bir şekilde kalıyor. Çıkış yapmayı unutursanuz da dört saat sonunda otomatik olarak çıkış yapılıyor.

Gerçekten kullanışlı olan bu uygulamayı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hotel My Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz rehberinize ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Hotel My Phone, gerçekten orijinal bir fikir üzerinden akıllıca geliştirilmiş, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Artık telefonunuzu evde unutmanız veya şarjının bitmesi, bu uygulama sayesinde o kadar da sorun değil.

Özellikle gençlerin çok seveceğini düşündüğüm bu uygulama günümüzün sorunlarından bir tanesine çözüm olmak için geliştirilmiş. Telefonunuzun şarjı sürekli olarak çok çabuk bitiyorsa ya da telefonunuzu sık sık evde unutuyorsanız Hotel My Phone bu derdinize çare olacak.

Uygulamanın temel amacı bu gibi durumlarda rehberinize ve mesajlarınıza erişip kişilerinizle bağlantı kurmanızı sağlamak. Bunun için de bir arkadaşınızın telefonundan yararlanıyorsunuz. Yani tek yapmanız gereken uygulamayı hem kendi telefonunuzda hem de en yakın arkadaşlarınızın, eşinizin ya da anne babanızın telefonuna kurmak.

Bu sayede yukarıdaki gibi bir durum olduğunda tek yapmanız gereken uygulamayı yüklediğiniz diğer kişinin telefonunu ödünç almak, hesabınızıa giriş yapmak ve kolayca aramak istediğiniz kişiyi aramak.

Diyelim ki arkadaşlarınızla dışarıda geziyorsunuz fakat şarjınız bitti. Aileniz ise evde sizi bekliyor. Bu gibi bir durumda onları meraklandırmamak için aramak istediğinizde telefon numaralarınız ezbere bilmiyorsanız büyük bir sorun olabilir. Fakat Hotel My Phone bu soruna çözüm buluyor.

Uygulama güvenlik açısından da iyi bir şekilde geliştirilmiş. Ev sahibi olduğunuzda telefonunuzu arkadaşınıza ödünç verdiğinizde hotel moduna geçiş yapıyor ve kişisel bilgilerinizi koruyor. Aynı şekilde arkadaşınızın telefonundan giriş yapıp çıkış yaptığınızda bilgilerinizi anonim şekilde tutuyor.Çıkış yapmayı unutursanuz da dört saat sonunda otomatik olarak çıkış yapılıyor.

Gerçekten kullanışlı olan bu uygulamayı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find My Android Phone!

    Find My Android Phone! mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir telefon bulma uygulamasıdır
  • Find My Phone

    Find My Phone, kaybolan Android telefonlarınızı bulmanıza yardım edecek bir android uygulamasıdır.
  • My Perfect Hotel APK

     My Perfect Hotel APK'da, küçük otel işletmenizle başlayarak kendi konaklama imparatorluğunuzu gitgide kurabilirsiniz.
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • Find my phone by Whistle, Clap

    Find my phone by Whistle, Clap kayıp telefonlarınızı bulmaya yarıyan Android bir uygulamadır.
  • My Lists

    My Lists pratik bir not alma uygulamasıdır
  • My Day

    My Day uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde tüm etkinliklerinizi kontrol edebilirsiniz.
  • My FTP Server

    My FTP Server mobil cihazınızda kullanabileceğiniz bir kablosuz dosya paylaşım uygulamasıdır