Hotel Tonight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlar için otel bulma uygulamasıdır.

Seyahate çıkmayı seviyor, sık sık spontane yolculuklara çıkıyor ve otel ayarlama konusunda sıkıntı çekiyorsanız, bu uygulama tam size göre olabilir. Hotel Tonight son dakika rezervasyonları yapabileceğiniz çok kullanışlı bir uygulama.

Üstelik hem uygun fiyata hem de düzgün odalar bulabilirsiniz. Her gün yeni otel odaları sunan uygulamada dünyanın her yerinden şehirler ve oteller var. Ayrıca uygulama içindeki haritadan da otellerin yerlerini görebilirsiniz.

Oteller hakkında detaylı bilgi de içerdiği için bir sürpizle karşılaşma ihtimaliniz kalmaz. İnternet, park yeri gibi ekstra hizmetlerin de ücret bilgilerini edinebilir, hatta uygulama üzerinden direk olarak odalar rezervasyon yapabilir ve satın alabilirsiniz.

Tamamen özel olarak ve insanlar tarafından seçilen en iyi oteller, son dakika fiyatları, sabah 9'dan akşam 2'ye kadar rezervasyon yaptırma şansı, 7/24 müşteri desteği de uygulamanın artıları arasında bulunuyor.

Eğer siz de sık sık yolculuğa çıkıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hotel Tonight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz otel bulma uygulamasıdır.

Son dakika gezginlerini sevindirecek bir otel bulma uygulaması olan Hotel Tonight hem çok kullanışlı hem de hoş. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama ile spontane yolculuklarınızda kalacak yer konusundaki sıkıntılarınız sona erecek.

Dünyanın her yerindeki şehirlerden yüzlerce otel bulunan uygulama kullanıcılara her gün yeni odalar sunuyor. En iyi otellerde son dakika rezervasyonu olduğu için uygun fiyatlara kalabileceğiniz uygulamada bu otellerin yerlerini, otellerle ilgili detaylı bilgileri, fotoğraflarını da görebilirsiniz. Wi-Fi, park yeri gibi ekstra hizmetlerin de ücretlerini ve detaylı bilgilerini alabileceğiniz uygulama üzerinden direk olarak oda satın alabilirsiniz.

Otel odaları otomatik olarak değil, her gün özenle insanlar tarafından seçiliyor. Sabah 9'dan akşam 2'ye kadar rezervasyon yaptırabiliyorsunuz ve üstelik 7/24 müşteri yardım hizmeti de mevcut. Eğer siz de sık sık yolculuğa çıkıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hotel Tonight

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Turistik seyahatleri seviyorsanız ve yurt dışına çıktığınızda konaklayacak bir yer bulmak konusunda yardımcı bir uygulama arıyorsanız Hotel Tonight işinize yarayacak olan pratik bir uygulama. Fiyatlarıyla kıyaslayabileceğiniz hotellerde rezervasyonunuzu mobil cihazınızdan yapıp kaç gün kalacağınızı da belirleyebiliyorsunuz. Aklınıza estikçe rezervasyon yapma fırsatını sizin için mümkün kılan bu uygulama ile ne zaman nereye gideceğiniz konusunda daha az plan yaparak tatilinize daha çok vakit ayırabileceksiniz.

Hotellerin son dakika indirimlerini bile görüntüleyen Hotel Tonight ile aklınıza gelmeyecek bir lüksü makul bir fiyatla yakalama şansınız da var. Uygulamanın arka planında çalışan ekip sizin için bölge bölge en çok tavsiye edilen konaklama yerlerini seçiyor. Mütevazi, ortalama ve lüks kategorilerinde arama yapmanızı sağlayan arayüz, fiyatınıza uygun bir yer bulmanız için elinden geleni yapıyor. Birlikte çalışılan belli başlı hoteller hakkında 3 maddede en sevdikleri yönleri anlatan Hotel Tonight ekibi, 7/24 müşteri hizmetiyle yanlış rezervasyon yapmanız durumunda yardımınıza yetişiyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hotel Search HRS

    Hotel Search HRS, tatil veya iş amaçlı olarak yapacağınız seyahatlerde istediğiniz ve size en uygun oteli bulmanızda yardımcı olacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • WorldMate

    World Mate, seyahatinizi planlama, seyahat rotanız içersinde araç kiralama, hotel rezervasyonu yapabilme ve yaptığınız tüm harcamaları kayıt altına alabilmenize olanak veren mobil cihazlar için hazırlanmış bir Android uygulamasıdır.
  • My Perfect Hotel APK

     My Perfect Hotel APK'da, küçük otel işletmenizle başlayarak kendi konaklama imparatorluğunuzu gitgide kurabilirsiniz.
  • Monster Hotel

    Monster Hotel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Bad Hotel

    Bad Hotel, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz müzikal bir kule savunma oyunudur.
  • Hotel Dracula

    Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • Hotel Empire Tycoon APK

    Hotel Empire Tycoon APK Android oyununda kendi otel imparatorluğunuzu kuruyorsunuz. Otel işletme oyunu oynaması ücretsizdir!