Hover Zoom

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,618 TOPLAM İNDİRME
0.09 MB DOSYA BOYUTU

Hover Zoom, internet ortamındaki görsellerin herhangi bir yere tıklamadan tam boyutlarında gösterilmelerini sağlayan bir Chrome uygulaması.

İnternet ortamındaki birçok mecrada fotoğrafların küçük halleri görülür. Ziyaretçilerinin söz konusu görsellerin tam boyutlarını görebilmeleri birkaç tıklama yapmalarına ihtiyaçları olabiliyor. Hover Zoom eklentisi ile herhangi bir yere tıklamadan sadece tam boyutu görüntülenmek istenen görselin üzerine gelmek yetiyor.

Facebook, Twitter, Google Görsel Araması, Pinterest, Tumblr, Wordpress, Yahoo, Windows Live Photos, MySpace, deviantART ve Flickr gibi popüler mecralarda da rahatlıkla kullanılabilen Hover Zoom ile adeta görsellerin tam boyutları ayağınıza geliyor.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Power Zoom for Chrome

    Power Zoom for Chrome, Wikipedia ve Facebook siteleri üzerindeki resimlerin üzerlerine geldiğinizde büyük görmenizi sağlayan Chrome eklentisidir.
  • Photo Zoom for Facebook

    Google Chrome için Facebook fotoğraflarını büyük boy olarak görmenize olanak sağlayacak yararlı bir eklenti.
  • Zoom

    Zoom ya da Zoom Cloud Meetings, ders verme ve alma üzerine kurgulanmış bir görüntülü konuşma programıdır.
  • Zoom Player Free

    Zoom Player Free, Windows işletim sistemli bilgisayarınız için tasarlanmış güçlü bir medya oynatıcısıdır.
  • Zoom Player Home MAX

    Zoom Player MAX gelişmiş birçok video oynatma özelliğine sahip olmasının yanında basit ve sade arayüzü, kullanışlı ve kişiselleştirilebilirliği sayesinde profesyonel bir multimedya görüntüleme programıdır.
  • Zoom Player Home Professional

    Zoom Player Home Professional gelişmiş video oynatma özelliği, desteklediği formatlar, sahip olduğu video desteği ve bütün programın tekrar yapılandırılabilmesi özelliğiyle profesyonel bir multimedya oynatıcısı.
  • Zoommy v7.1

    İstediğiniz bölgeyi kolayca yakınlaştıran ve ekrandaki bölgenin size en ufak ayrıntıları dahi gösteren bu yakınlaştırma 'zoom' programı ile yakınlaştırdığınız dosyaları inceleyebilir ve bilgisayarınıza kolaylıkla kaydedebilirsini
  • Proxy Helper