Hovercraft - Build Fly Retry

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Hovercraft - Build Fly Retry, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Hovercraft - Build Fly Retry, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Fakat adından da anlaşılabileceği gibi aslında oyun yarış yapmaktan çok daha fazlasını sunuyor.

Minecraft tadında bir yarış oyunu olan Hovercraft'ın en önemli özelliği piksel art blok yapılara sahip bir grafik deneyimi sunması diyebilirim. Yani oyunda kendinizi Minecraft dünyasında gibi hissediyorsunuz.

Oyunun bir diğer özelliği ise oyuncuları sadece yarışma kısmıyla sınırlı bırakmaması diyebilirim. Öncelikle söylemeliyim ki oyunda kendi hava taşıtınızı kendiniz oluşturuyorsunuz. Bunun için basit fakat güçlü bir editörden faydalanıyorsunuz.

Bu sayede sadece kendinize özel bir uçağınız oluyor ve onunla yarışma imkanı buluyorsunuz. Uçağınızı oluşturduktan sonra zorlayıcı uçuş pistlerinde yarışmaya başlıyorsunuz. Aynı zamanda trafikten kaçmaya çalışıyor ve aşırı yüksek hızlara ulaşıyorsunuz.

Bununla birlikte başarabilirseniz zincirleme kazalara yol açıyor ve diğer uçakların havada uçuşmalarını ve heyecanlı animasyonları izleme şansı yakalıyorsunuz. Oyunun fizik motorunun da gayet başarılı olduğunu burada belirtmeliyim.

Oyunda kendi uçağınızı oluşturabileceğiniz gibi 70'den fazla benzersiz hava taşıtını da kazanarak toplama ve koleksiyonunuza katma şansınız da var. Eğer siz de bu tarz piksel art oyunları seviyorsanız bu heyecanlı yarış oyununu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Hovercraft - Build Fly Retry

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
88.3 MB DOSYA BOYUTU

Hovercraft - Build Fly Retry, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Hovercraft - Build Fly Retry, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Minecraft tadında bir yarış oyunu olan Hovercraft yarıştan çok daha fazlasını oyunculara sunuyor diyebilirim.

Oyunda kendinizi Minecraft benzeri bir dünyada buluyorsunuz ve diğer hava taşıtlarına karşı yarışıyorsunuz. Fakat bundan önce kendi uçağınızı oluşturmanız gerekiyor ve bunun için de kullanımı basit fakat güçlü bir editörden faydalanabiliyorsunuz.

Bununla birlikte eğer isterseniz kendi uçağınızı oluşturabileceğiniz gibi 70'den fazla benzersiz hava taşıtını da kazanarak toplama ve koleksiyonunuza katma şansınız da var. Böylece farklı uçaklarla yarışabiliyorsunuz.

Uçağınızı oluşturduktan sonra ise yapmanız gereken farklı ve zorlayıcı pistlerde yarışmak. Bu esnada trafiğe dikkat etmeli ve kaza yapmamalısınız. Fakat diğer araçlara zincirleme kaza yaptırırsanız heyecanlı ve aksiyonlu sahneler de sizi bekliyor.

Oyunun fizik motoru da gayet başarılı diyebilirim. Gerçekçi tepkiler alabiliyorsunuz. Bununla birlikte Minecraft tadında piksel art ve blok tarzı grafiklere sahip olması ise oyunu diğerlerinden farklı kılıyor.

Eğer siz de yarış oyunlarını seviyorsanız bu farklı oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hovercraft: Takedown

    Hovercraft: Takedown, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hovercraft yarış oyunu.
  • Hovercraft: Battle Arena

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz aksiyon dolu bir mobil yarış oyunu
  • Fly Boy

    Fly Boy, uçak ile kendi arazinizde ilerlerken önünüze çıkan düşmanları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • RETRY

    Flappy Bird katili olarak da anılan RETRY, sonunda Android için de piyasaya sürüldü. Rovio Games uzun zamandır ilk kez orjinal bir oyun tasarlıyor.
  • Modern Hovercraft Racing 2015

    Denizde sürat tekneleri ve diğer araçlarla yarışlara katılabileceğiniz bir oyun.
  • Learn 2 Fly

    Learn 2 Fly, popüler penguen uçurma oyunu Learn to Fly'ın devamı.
  • Dragon Fly!

    Dragon, Fly! Android cihazlar için üretilmiş olan en popüler oyunlardan biridir.
  • Jungle Fly

    Jungle Fly eğlenceli ve heyecan dolu bir Android oyunudur