How to Draw - Easy Art Lessons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,178 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

How to Draw uygulamasıyla nasıl çizim yapılacağını, çizim yapmanın tekniklerini kolayca öğrenebilirsiniz.

Çizim yapmak istiyorsunuz ama çok mu kötü çizim yapıyorsunuz? Güzel çizim yapan insanların onları nasıl yaptığını merak ediyor musunuz? Çizim yapmak için yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsanız eğer bir de bu programı deneyin ve neler çizebilidiğinizi görün.

How to Draw uygulamasıyla çizim yapmak sizin için çok eğlenceli olacak. Program size nasıl çizim yapacağınızı çok basit yollarla öğretecek.

Her çizimi yapmak için size anlatılan adımları tamamladığınızda resmi de tamamlamış olacaksınız ve yaptığınız çizime gerçekten şaşıracaksınız.

Her resim, farklı stillerle anlatılacak böylece resim yeteneğinizi geliştirmenize olanak sağlamış olacak.

Önce kolay çizimlerle başlayın daha sonra karmaşık çizimlere doğru ilerlediğinizde yeteneğinizin de arttığını hissedebilirsiniz. Tek yapmanız gereken elinize bir kağıt ve bir kalem alıp uygulamayı çalıştırmak.

Doğuşcan Yağınlı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Learn to Draw Minecraft Legos

    Learn to Draw Minecraft Legos, popüler sandbox oyunu Minecraft legolarını çizmeyi öğrenebileceğiniz ücretsiz bir Android çizim oyunu.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Adobe Illustrator Draw

    Adobe Illustrator Draw uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca vektörel çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • How to Tie a Tie

    How to Tie a Tie, kravat bağlama derslerini içeren bir mobil uygulamadır.
  • Drawing Lessons Celebrities

    Drawing Lessons Celebrities, çizim yapabilmeyi öğrenmek isteyen kullanıcılara yavaş yavaş öğreten ve ünlü kişilerin portrelerini çizdiren eğitici ve eğlenceli bir Android uygulama.
  • ArtOut - AI Art Generator

    ArtOut - AI Art Generator'da, resimlerinizi en iyi şekilde düzenleyin ve yapay zeka sayesinde yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarın.