HttpWatch Basic Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME
18.95 MB DOSYA BOYUTU

Web sitelerinin HTTP işlemleri sırasında gerçekleştirdiği aktiviteleri inceleyebilmek için bu programı kullanabilirsiniz.

HttpWatch programı Internet Explorer ve Mozilla Firefox web tarayıcıları ile uyumlu şekilde çalışabilen ve HTTP gözleme işlemlerini herhangi bir proxy veya network sniffera ihtiyaç duymadan gerçekleştirebilen kullanışlı ve bol detaylı bir uygulama.

Internet trafiği ile ilgili detayları görüntülemek için tek yapmanız gereken bir web sayfası açmak ve talepler ile gönderilen verileri incelemek. Tarayıcı ve cache arasındaki ilişkileri de gösterebilen HttpWatch sayesinde headerlar, cookieler, query stringler ve diğer HTTP ilişkili verileri kolayca inceleyebilirsiniz.

Ticari web sitelerinin çoğunluklar HTTP compression, SSL şifreleme ve diğer güvenlik ve performans teknolojileri ile çalıştıklarını göz önüne alırsanız Internet Explorer içerisinde tüm bu detayları gösteren programı kullanmak işinize yarayacaktır.

Programın bu ücretsiz versiyonu maalesef sadece bilinen popüler siteler için HTTP bilgilerini gösteriyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ASP-Edit 2002 Build 31

    ASP-Edit, Visual Basic scripti için tam destek içeren güçlü bir Active Server Pages ve HTML düzenleyicisi.
  • SmarterStats Free Edition

    SmarterStats Free Edition ile web siteleri için istatistikleri görüntüleyebilir, raporlamaları yapabilir ve veri incelemelerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Macromedia Generator Developer Edition 2.0

    Macromedia Generator 2 Developer Edition; otomatik olarak güncellenen Macromedia Flash Web siteleri için veri kaynaklı bir çözümdür.
  • BrowserBob Professional Edition 4.1.3

    Kendi Tarayacınızı Yapabileceğiniz Bir Program
  • CodeLobster PHP Edition

    CodeLobster PHP Edition, PHP, HTML, CSS, JavaScript dosyalarını oluşturmak ve düzenlemek için geliştirilen ücretsiz ve kullanışlı bir editördür.
  • AutoAdd Elite Edition

    Sitenizi bir çok arama motoruna kayıt edin...
  • Microsoft SQL Server Management Studio Express

    Kolay kullanımlı grafiksel arayüzü ile SQL Server 2005 Express Edition ve SQL Server 2005 Express Edition gelişmiş versiyonunu daha rahat kullanmanızı sağlar...
  • API-Guide 3.7

    API-Guide , Müjde visual basic programcıları...