HUAWEI Mobile WiFi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,362 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

HUAWEI Mobile WiFi, Huawei marka mobil modeminizi Android cihazınızdan yönetmenize izin veren uygulamadır.

HUAWEI Mobile WiFi, mobil kablosuz modeminizi Android akıllı telefon ve tabletinizden yönetebilmenize imkan tanıyan bir uygulama. Eğer Huawei tarafından tasarlanmış bir mobil modeme sahipseniz bu uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz.

Huawei Mobile WiFi uygulaması ile nerede olursanız olun Huawei mobil modeminizi Android cihazınızdan yönetebilir, data kullanımını, batarya ömrünü takip edebilir, ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Android cihazınızı Huawei Mobil WiFi cihazınıza bağlamanızın ardından kullanmaya hazır olan uygulama ile hücresel veri kullanımını gerçek zamanlı olarak görebiliyorsunuz ki indirme bilgilerinin anlık olarak gelmesi son derece önemli. Bunun yanı sıra Mobil WiFi cihazınızın batarya durumunu takip edebiliyor, data kullanımı ve diğer konuları içeren kısa mesajları okuyabiliyor, sd kartınıza verilerinizin bir yedeğini alabiliyor ve istediğiniz zaman verilerinizi sd karttan çekebiliyorsunuz. Ayrıca WLAN ayarlarını yönetebiliyorsunuz.

Büyük butonlarla süslenmiş kullanımı son derece basit bir arayüz ile gelen uygulamanın desteklediği modeller arasında E5331, E5332, E5372, E5375, E5756, E589, E5776, EC5321, EC315, E5220, E5221, E5251, E5151, E5375, E355 ve HWD14 bulunuyor. Eğer Huawei markasını taşıyan bu modemlerden birine sahipseniz bu uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

HUAWEI Mobile WiFi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
552 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

HUAWEI Mobile WiFi, Huawei marka mobil modemler için geliştirilmiş uzaktan kontrol uygulamasıdır.

HUAWEI Mobile WiFi, Huawei markasını taşıyan mobil modemlerle uyumlu uzaktan yönetim uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama ile mobil modeminizi iPhone ve iPad’inizden rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Huawei Mobile WiFi uygulaması ile kablosuz veri kullanımını gerçek zamanlı olarak görebilir, mobil modeminize bağlanan cihazları anında görebilir (Tek dokunuşla cihazları engelleme ve engeli kaldırma seçeneği sunulmaktadır.), mobil modeminizin bataryasının ne kadar kaldığını görebilir, mobil modeminize gönderilen kısa mesajları okuyabilir, WLAN ayarlarını yönetebilir, mobil modeminize yazılım güncellemesi gelip gelmediğini dahi görebilirsiniz.

Mobil modeminizi daha etkin kullanmanızı sağlayan gelişmiş batarya seçenekleri de sunan uygulama Huawei tarafından üretilmiş çoğu mobil modemle uyumludur. Eğer aşağıdaki modemlerden birine sahipseniz hiçbir sorun yaşamadan Huawei mobil modeminizi akıllı telefon ve tabletinizden yönetebilirsiniz:

E5331, E5332, E5372, E5375
E5756
E589,E5776
EC5321,EC315
E5220,E5221,E5251
E5151,E5375
E355
HWD14

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WiFi & Mobile Network Speed

    WiFi | Mobile Network Speed
  • Mobile Counter - 3G, WiFi

    Mobile Counter - 3G, WiFi, Android tabanlı mobil cihazınızın 3G ve kablosuz bağlantı üzerinden yaptığı veri alışverişi gösteren başarılı bir sayaç uygulamasıdır.
  • Wifi Fixer

    Wifi Fixer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir WiFi sorun giderme uygulamasıdır
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.
  • WiFi Keys

    WiFi Keys, Android kullanıcıları için WiFi şifre kurtarma, kablosuz ağ şifresi öğrenme uygulaması.
  • Wifi Manager

    Wifi Manager, Wifi bağlantılarınızı yöneterek gerekli bilgileri görebilmenizi sağlayan basit ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Wifi Scheduler

    Wifi Scheduler ile telefonunuz bir ağa bağlı değilken Wifi otomatik olarak kapatılır ve pil ömründen tasarruf edilmiş olur.