Hubstaff

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir proje takip uygulaması

Hubstaff, ortak olarak çalıştığınız projelerdeki katkınızı ve çalışma zamanınızı ölçen bir uygulamadır. Şirketlere ve part time çalışanlara yönelik olarak hizmet sunan Hubstaff ile zaman ve para tasarrufu gibi konularda verim artışı yaşayabiliyorsunuz.

Zamandan ve paradan tasarruf imkanı sunan bir hizmet olan Hubstaff, çalışma zamanı sayarak çalışanların ve işverenlerin haklarını koruyor. Basit bir kullanıma sahip olan uygulama ile ilgili projeyi seçip zaman sayacını başlatmanız yeterli oluyor. Program çalışırken girilen internet sitelerini, uygulamaları, programları ve ekran görüntülerini kayıt altına alıyor. Çalışma zamanındaki aktiflik oranınızı da ölçen Hubstaff ile tüm verileriniz güvenli bir şekilde bulut hesaplarına depolanıyor. Böylece ay sonu ücretiniz de belirleniyor. Kullanışlı ve avantajlı bir uygulama olarak nitelendirebileceğim Hubstaff mutlaka denenmesi gereken bir hizmet diyebilirim. İşverenlerin mutlaka kullanması gereken bir hizmet olan Hubstaff, 14 günlük deneme sürecinin ardından ücretli bir şekilde hizmet sunuyor. 

Murat İşçi

Hubstaff

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir iş yönetim uygulaması

Hubstaff, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza kurup proje ya da iş ile alakalı çalışma saatlerinizi kayıt altına alabileceğiniz bir yazılımdır. Proje takip ve izleme uygulaması olarak tanımlayabileceğim Hubstaff ile iş ile alakalı tüm işlemleriniz kayıt altına alınıyor.

Şirketlere yönelik bir uygulama olarak karşımıza çıkan Hubstaff, şirketlerin takım arkadaşlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışmalarına olanak sağlıyor. Zaman sayacı olarak hizmet sunan uygulamada ekran görüntüleri, konum bilgileri ve internet siteleri gibi her türlü aktiviteler ve harcanan süreler kayıt altına alınıyor. Böylece aylık kazancınız hesaplanıyor. Zamandan ve paradan da tasarruf imkanı sağlayan Hubstaff, oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Arka plan hizmeti olarak çalışan uygulama ile tüm verileriniz güvenli bir şekilde kayıt altına alınıyor. İşverenlerin mutlaka kullanması gereken bir hizmet olan Hubstaff, 14 günlük deneme sürecinin ardından ücretli bir şekilde hizmet sunuyor. Ayrıca mobil sürümün yanı sıra masaüstü sürümü olarak da uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Platform bağımsız olması nedeniyle rahat bir kullanım imkanı sağlıyor.

Hubstaff uygulamasını Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hubstaff

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Projelerinizdeki verimi arttırabileceğiniz bir takip uygulaması

Hubstaff, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir proje takip uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Ortak çalıştığınız projelerdeki katkınızı ve çalışma saatlerinizi kayıt altına alabileceğiniz uygulama ile zamandan tasarruf edebiliyorsunuz.

Özellikle iş verenlere yönelik olarak hizmet sunan bir uygulama olan Hubstaff, şirkettkeki tüm çalışanların eşit şartlarda ve ortamda çalışmalarına olanak sağlıyor. Her platformda hizmet sunan Hubstaff ile zaman sayacı başlıyor ve kişilerin projedeki çalışma saatleri ve yüzdelik katkıları ortaya çıkıyor. Zamandan ve paradan da tasarruf etme olanağı sağlayan Hubstaff, oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Proje takip ve izleme uygulaması olarak tanımlayabileceğim Hubstaff ile iş ile alakalı tüm işlemleriniz kayıt altına alınıyor. Arka plan hizmeti olarak çalışan uygulama ile tüm verileriniz güvenli bir şekilde kayıt altına alınıyor. İşverenlerin mutlaka kullanması gereken bir hizmet olan Hubstaff, 14 günlük deneme sürecinin ardından ücretli bir şekilde hizmet sunuyor. Ayrıca mobil sürümün yanı sıra masaüstü sürümü olarak da uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

Hubstaff uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hubstaff

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Proje geliştirmeye yardımcı uygulama

Hubstaff, işverenlerin ve şirketlerin kullanması gereken bir zaman sayacı uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor.

Basit kullanımıyla karşımıza çıkan Hubstaff, işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor. Çalışanlara yönelik olarak hizmet sunan uygulamada projeye dahil olup zaman sayacını başlatıyor ve çalışmaya başlıyorsunuz. Hubstaff ile zaman ve para tasarrufu gibi konularda verim artışı yaşayabiliyorsunuz. Program çalışırken girilen internet sitelerini, uygulamaları, programları ve ekran görüntülerini kayıt altına alıyor. Çalışma zamanındaki aktiflik oranınızı da ölçen Hubstaff ile tüm verileriniz güvenli bir şekilde bulut hesaplarına depolanıyor. Böylece ay sonu ücretiniz de belirleniyor. Kullanışlı ve avantajlı bir uygulama olarak nitelendirebileceğim Hubstaff mutlaka denenmesi gereken bir hizmet diyebilirim. İşverenlerin mutlaka kullanması gereken bir hizmet olan Hubstaff, 14 günlük deneme sürecinin ardından ücretli bir şekilde hizmet sunuyor.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ArkSigner

    ArkSigner, kullanıcıların kolayca e-imza atabileceği ve çeşitli doğrulamaları gerçekleştirebileceği bir iş uygulamasıdır.
  • WordPerfect Office

    Eskiden, rakibi olan Microsoft Office yazılım paketinden çok daha popüler olan WordPerfect; kaybettiği bu popülerliği mükemmel arayüzü, kolay kullanılabilir uygulamaları, güçlü araçlar ve diğer ofis programları ile uyumluluğu ile geri k
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • OpenOffice

    OpenOffice açık kaynak kodlu, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Office yazılımıdır
  • XROS

    XROS, şirketler için düşünülmüş hızlı, pratik, ücretsiz mesajlaşma uygulaması.
  • Trello

    Trello, iş kullanıcıları arasında oldukça popüler proje yönetimi programıdır. Kartları, panoları, listeleriyle öne çıkan Trello'ya giriş yapın, verimliliğinizi artırın.
  • LibreOffice

    İçerisinde metin düzenleme, çizim ve sunum hazırlama araçları bulunan LibreOffice tamamen ücretsiz olarak ofis içi ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
  • Office 2013

    Microsoft Office 2013, Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.