Hugo Flower Flush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Hugo Flower Flush, kahraman Hugo'nun kız arkadaşına çiçek toplamasına yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.

Hugo Flower Flush, tek dişi kalmış kahraman Hugo’nun başrolde yer aldığı mobil oyunlardan biri. Adından da tahmin edeceğiniz üzere sevgili kahramanımız bu sefer sevgilisi Hugolina için birbirinden güzel kokan çiçekleri topluyor.

Çocukluğumuzun unutulmaz kahramanı Hugo’nun yer aldığı onlarca Android oyunundan birisi de Hugo Flower Flush. Tek başımıza ve Facebook arkadaşlarımızla birlikte oynayabildiğimiz oyunda büyülü bahçelerde ömür boyu sevgilimiz Hugolina için çiçek topluyoruz. Çiçekleri toplama işi oldukça zahmetli değil; zira tek yaptığımız aynı çiçekleri yan yana getirip eşleştirmek.

Küçük yaşta çocukların severek oynayacağı bulmaca oyunlarından biri diyebilirim. Android tablet veya telefonunuza indirip gönül rahatlığıyla çocuğunuzun beğenisine sunabilirsiniz ancak cihazı vermeden uygulama içi satın alım seçeneğini kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

Hugo Flower Flush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Hugo Flower Flush, kahraman Hugo'nun çiçek toplamasına yardımcı olduğunuz bulmaca türünde bir iOS oyunu.

Hugo Flower Flush, ailesi için canını ortaya koyan tek dişli kahraman Hugo’nun yer aldığı onlarca iOS oyunundan biri. Her yaştan kişinin keyifle oynayabileceği bulmaca oyununda Hugo’ya biriciği Hugolina için en güzel çiçekleri toplamasına yardımcı oluyorsunuz.

Animasyonlarla desteklenmiş rengarenk görselleriyle küçük büyük herkesi içerisine alan oyun temelinde üçlü eşleştirme genel tabirle bulmaca oyunu. Meyve ve çiçeklerle dolu bahçelerde Hugoina’ya en nadide çiçekleri toplayarak ilerlediğiniz oyunda çiçekleri eşleştirerek amacınıza ulaşıyorsunuz. Dilerseniz Facebook hesabınızı bağlayarak arkadaşlarınızla birlikte birbirinden etkileyici bahçelere girip kokularıyla büyüleyen çiçekleri toplayabiliyorsunuz.

Not: Oyunu indirip oynamak ücretsiz ancak ek hamle ve can için uygulama içi satın alımlar sunuluyor. Eğer küçük kardeşiniz veya çocuğunuz için indirecekseniz öncelikle satın alımları kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flush

    Flush uygulaması sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak size en yakın tuvaletleri bulabiliyorsunuz.
  • Flower VPN

    Flower VPN, hızlı, güvenli ve basit VPN uygulamaları arasında.
  • Frantic Flower

    Frantic Flower, çiçek büyütme oyunları arasında en zoru.
  • Hugo Retro Mania

    Hugo Retro Mania, 90'lı yılların popüler oyunu Hugo'nun Android için hazırlamış sürümüdür.
  • Flower Live Wallpaper

    Flower Live Wallpaper, istediğiniz fotoğrafın üzerine sarı çiçekler ekleyerek güzel duvar kağıtları yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Hugo Troll Race

    Hugo Troll Race, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Hugo Troll Race 2

    Hugo Troll Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Hugo Troll Wars

    Hugo Troll Wars, trollerle cadılar arasında geçen savaşı işleyen online strateji oyunudur.