Hushed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Hushed, gerçek telefon numaranızı paylaşmadan internet üzerinden ücretsiz arama ve mesajlaşmanıza izin veriyor.

Hushed, gerçek telefon numaranızı paylaşmadan dünya genelinde arama yapmanıza, anlık mesajlaşmanıza izin veren bir uygulama. 5 gün ücretsiz deneme süresi sunan gizli mesajlaşma ve arama uygulaması yurt dışında oldukça popüler.

Tek kullanımlık telefon numarasıyla dilediğiniz ülkeyi ücretsiz olarak aramanıza, dünyanın bir ucundaki kişiyle anonim olarak yine ücretsiz mesajlaşmanıza izin veren Hushed, elbette bu hizmeti bedava sunmuyor. 5 gün ücretsiz test sürecinin ardından kullanmaya devam edebilmeniz için 7 gün, 1 ay, 3 ay veya 1 yıllık abonelik modellerinden birini tercih etmeniz gerekiyor. Ücreti ödediğiniz anda kullan – at telefon numaranızla arama yapmaya başlayabiliyorsunuz. Hangi abonelik modelini tercih ederseniz edin sınırsız sms, mms ve arama hakkınız oluyor.

WiFi veya 3G bağlantısı üzerinden gizli şekilde ücretsiz arama yapma ve mesajlaşmaya izin veren Hushed üzerinden 100 milyon arama gerçekleştirilmiş ve 100 milyon mesaj atılmış. Popüler ancak Türkiye’ye henüz numara desteği sunulmuyor.

Erkan Calp

Hushed

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Hushed, gerçek telefon numaranızı vermeden ücretsiz arama yapıp ve mesajlaşabildiğiniz bir uygulama.

Hushed, telefon numaranızı vermeden dünya genelinde kişilerle ücretsiz olarak arama yapmanıza, mesajlaşmanıza imkan tanıyan bir iOS uygulaması.

WiFi veya 3G bağlantınıza üzerinden dünyanın dilediğiniz yerini ister arayıp isterseniz de sms, mms gönderebiliyorsunuz ki bunu telefon numaranızı paylaşmadan yapabiliyorsunuz. 5 gün ücretsiz kullanımın ardından haftalık, aylık veya yıllık abonelik modellerinden birini seçerek sınırsız mesajlaşma ve arama yapmaya devam ediyorsunuz.

40’dan fazla ülke için tek kullanımlık telefon numarası dağıtan Hushed üzerinden yaptığınız ücretsiz aramalarda internet paketinizden harcamış oluyorsunuz. Benzerlerinden tek farkı karşıdaki kişi gerçek telefon numaranız yerine Hushed’dan aldığınız telefon numaranıız görüyor. Mesajlaşma tarafında da gönderdiğiniz mesajlar, paylaştığınız fotoğraflar 10 saniye sürenin ardından otomatik olarak siliniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır