I Hate Fish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

I Hate Fish, solucan Earl ile tehlikeli suları geçerek güvenli bölgeye gitmeniz gereken eğlenceli ve aksiyon dolu bir Android oyunu.

I Hate Fish, Earl isimli solucan ile büyük bir macera ve aksiyona çıkacağınız hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android oyunu. Farklı bölümlerden oluşan oyunun her bölümündeki amacınız Earl ile ilerleyerek tehlikeli suları geçip güvenli gölgeye ulaşabilmek. Eğer güvenli bölgeye ulaşabilirseniz bölümü geçmiş oluyorsunuz.

Oyundaki solucanımız Earl ok sevimli görünmesine rağmen birbirinden tehlikeli silahları kullanabiliyor ve böylelikle karşınıza çıkan tehlikeli balıkları yok ederek yolunuza devam ediyorsunuz. Fakat sizi durdurmaya çalışan tek şey balıklar değil. Balıklar dışında engel olmak isteyen tuzaklar da bulunuyor. Bu tuzakları da dikkatlice geçmelisiniz.

Grafiklerin güzelliği ve kalitesi hakkında söylenecek çok bir söz yok. Oynarken ne kadar başarılı olduklarını siz de göreceksiniz. Ayrıca oyunda yer alan tüm bölümler tamamen elle çizilerek tasarlanan bölümler. Bu da oyunu daha değerli kılıyor diyebilirim.

100'den fazla bölümün yer aldığı oyunda sürekli su altında ilerliyorsunuz ve karşınıza hep tehlikeli balıklar ve engeller çıkıyor. Yılmadan mücadele ederek tüm bölümleri bitirebileceğinizi düşünüyorsanız I Hate Fish oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınıza eminim.

Barış YANIK

I Hate Fish

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

I Hate Fish ücretsiz olarak indirebileceğimiz ve sevimli solucan Earl'e tehlikeli yolculuğu boyunca yardım ettiğimiz bir oyun.

I Hate Fish, tehlikeli sularda umutsuzca yol almaya çalışan solucan Earl'ün hikayesini konu alan bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu iPhone ve iPad cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyun ilk bakışta platform oyunlarını andırıyor. Su altında geçtiği için oyun ilginç dinamiklere sahip. Tamamen el tasarımı olan 60 bölümde mücadele ediyoruz ve balıklara yem olmadan güvenli bölgeye ulaşmaya çalışıyoruz. Neyse ki bu yolda kullanabileceğimiz ölümcül bir silahımız var. Karşımıza çıkan tehlikeli deniz canlılarını bu silahla yok edebiliyoruz. Bunu yapmakta geç kalırsak ne yazık ki onlara yem oluyoruz.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız upgrade seçenekleri bu oyunda da sunuluyor. İlk başlarda görece olarak daha güçsüzken bu güçlendirme seçenekleri ile karakterimizi daha güçlü bir hale getirebiliyoruz.

Çizgi film tadındaki göz alıcı görselleriyle dikkat çeken I Hate Fish, büyük küçük herkesin sıkılmadan oynayabileceği bir mobil oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Hate My Job

    I Hate My Job mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Fish Eater.io

    Tap 2 Fun tarafından geliştirilen Fish Eater.io aksiyon oyunu olarak geliştirildi.
  • Last Fish

    Last Fish, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir macera ve aksiyon oyunudur.
  • Hungry Fish

    Hungry Fish eğlenceli bir mobil oyundur
  • Piggish Fish

    Piggish Fish, Android Cihazlar İçin arcade oyunudur.
  • Fish Live

    Fish Live, Android cihazınız üzerindeki akvaryumunuzda kendi balıklarınızı besleyerek büyütebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Ori the Origami Fish

    Ori the Origami Fish, animasyonlarla süslenmiş detaylı görsellere sahip balık yüzdürme oyunu.
  • Crazy Hungry Fish Free Game

    Crazy Hungry Fish Free Game ücretsiz bir balık yeme oyunudur