Idle Coffee Corp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Idle Coffee Corp, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Idle Coffee Corp oyununda kahve dükkanı işletiyor ve müşterilerinizi mutlu ederek daha fazla kazanç elde ediyorsunuz. Kahve severleri bir hayli mutlu edebilecek türden bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda dikkatli olmalı ve mantıklı kararlar almalısınız. İşletmenizi büyüterek tüm dünyaya da açılabileceğiniz oyunda kendi imparatorluğunuzu kurabiliyorsunuz. Simülasyon oyunu oynamayı sevenler için birebir olarak nitelendirebileceğim Idle Coffee Corp oyununu mutlaka denemelisiniz. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle ön plana çıkan Idle Coffee Corp sizleri bekliyor.

Idle Coffee Corp oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Idle Coffee Corp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
176 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Idle Coffee Corp, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Idle Coffee Corp'da kendi kahve dükkanlarınızı işletiyor ve para kazanarak imparator olmaya çalışıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanında kahve dükkanı açarak işletebileceğiniz oyunda renkli ve sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda dikkatli ilerlemeli ve müşterilerinizi de mutlu etmelisiniz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda kahve severlerin de eşsiz bir deneyim yaşayabileceğini söyleyebilirim. Idle Coffee Corp oyununu mutlaka denemelisiniz. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle ön plana çıkan Idle Coffee Corp sizleri bekliyor.

Idle Coffee Corp oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Mafia

    Idle Mafia: En iyi mafya simülasyon oyunu
  • Terrarium: Garden Idle

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu