İDO Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
536 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

İDO Mobile uygulaması ile İDO seferlerini takip etmekten bilet satın almaya pek çok işlemi Android cihazınızdan yapabiliyorsunuz.

İDO Mobile uygulaması, Android telefon ve tablet kullanıcılarının iDO seferlerini takip edebilmeleri, biletlerini hızlı bir şekilde alabilmeleri için hazırlanmış pratik bir seyahat uygulaması olarak öne çıkıyor.

İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) Mobil uygulamasını Android cihazınıza indirerek iç – dış hat sefer saatlerini rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Seferler hangi saatlerde düzenleniyor? Sefer iptal mi edildi? Sorularının yanıtını bulabilmenin yanında biletinizi alabiliyorsunuz ki bilet satın alma ekranı son derece basit hazırlanmış. Yer seçimi, tarih, yolcu sayısını ayarladıktan sonra ara butonuna dokunduğunuzda sefer bilgileri karşınıza çıkıyor. Uygun olanı seçip biletinizi satın alabiliyorsunuz. Tabii ki sefer sorgulama şansına da sahipsiniz. Zaten uygulamada bilet al ve sefer sorguladan başka seçenek olmadığından işlemlerinizi yaparken zorlanacağınızı zannetmiyorum.

Eğer İDOMİRAL programına üyeyseniz, uygulama üzerinden hesabınıza bakma, satın aldığınız tüm biletleri görme, en önemlisi de mil puanlarınızı öğrenme şansınız var. Ayrıca programa üye olanlar için bilet satın alma işlemi çok daha kolaylaştırılmış.

İDO Mobil uygulaması şu anda temel ihtiyaçları karşılasa da güncellemelerle kesinlikle geliştirilmesi gerek. Koltuk seçimi yapamama uygulamada karşılaştığımız en büyük eksiklik.

Erkan Calp

İDO Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

İDO Mobile, İstanbulluların feribot seferlerini takip edebildikleri, bilet satın alabildikleri pratik bir iOS uygulaması.

İDO Mobile, iPhone ve iPad’inizden İDO İstanbul Deniz Otobüsleri seferlerini sorgulayabileceğiniz, bilet satın alabileceğiniz resmi bir uygulama. Herkes tarafından rahatlıkla kullanabilecek şekilde tasarlanmış modern ve olabildiğince sade arayüze sahip olan seyahat uygulamasından mil puanlarınızı öğrenme şansına da sahipsiniz.

İstanbul’da sık sık feribota binen biriyseniz iDO Mobil uygulaması hayatınızı oldukça kolaylaştıracak diyebiliriim. iOS cihazınıza indirerek iç – dış hat seferlerini daha rahat takip edebilme, sorgulama yapabilme, bilet satın alabilme işlemlerini hızlıca yapabiliyorsunuz. Seçtiğiniz tarihte feribotun kalkış ve varış saatlerini tek bakışta görebiliyor, renklendirilmiş yazıdan o saatte feribotta yer olup olmadığını çok rahat görebiliyorsunuz. Bunların anlık olarak yapılabilmesi, hızlı sonuç alınabilmesi son derece güzel. Bilet satın alma da sefer arama kadar basit. Hali hazırda havayollarının mobil uygulamalarını kullanıyorsanız çok yabancılık çekeceğinizi düşünmüyorum.

İDO Mobil uygulamasında bilet satın alma ve sefer aramanın haricinde kolay bilet alma, mil puanlarını öğrenme, geçmiş ve ileri tarihli biletleri görme gibi İDOMİRAL programının sunduğu ayrıcalıklardan faydalanma şansınız da var. Tabii ki kampanyaları da takip edebiliyorsunuz.

İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak seyahat uygulamalarından biri olduğunu düşündüğüm İDO Mobil uygulaması bu şekilde bırakılmazsa başka bir deyişle geliştirilirse feribotu sıklıkla kullanan kişilerin vazgeçilmezi olur.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Havaş Mobile

    Havaş Mobile ile Türkiye'deki havalimanlarında bulunan ulaşım hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile Türkiye ve yurt dışındaki havalimanları mobil cihazınızda.
  • Pegasus Airlines Mobile

    Pegasus Airlines Mobile uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan bilet satın alabilir ve check-in işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Google Earth APK

    Google Earth APK android uygulaması, Dünyanın en detaylı yerküre haritasını sunar. Google Earth APK olarak indirilebilir.
  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • PUBG MOBILE LITE APK

    PUBG MOBILE LITE APK indir ve oyna! Düşük sistem gereksinimleri, aynı PUBG oyunu deneyimi! PUBG Mobile Lite hile karşıtı sistemiyle adil oyun sunar.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.