iFixit: Repair Manual

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

iFixit: Repair Manual uygulaması sayesinde zarar görmüş cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz.

iFixit: Repair Manual, binlerce ücretsiz nasıl yapılır kılavuzu ile bozulan eşyanızı tamir etmenizde size yardımcı olan harika bir uygulama. Akıllı telefon ve tabletler, oyun konsolları, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, kameralar, otomobil ve motorlar, giysiler, ev aletleri, bilgisayar parçaları ve daha onlarca cihazın nasıl tamir edildiğini adım adım görebilirsiniz.

Dizüstü veya masaüstü bilgisayarınız aniden kapandı, açılmıyor mu? Gözünüz gibi baktığınız akıllı telefon ve tabletinizi yere düşürdünüz, ekranı tuzla buz mu oldu? Bilgisayarınızın donanımlarını yenilemenin vakti geldi, ancak bunu nasıl yapacağınızı mı düşünüyorsunuz? Tüm bu sorunlarınız için artık cihazınızı teknik servise götürmeniz, yolunu gözlemeniz gerekmiyor. iFixit uygulamasındaki onarım talimatlarını izleyerek kendi cihazınızı rahatlıkla tamir edebilirsiniz. Adım adım rehberler işinizi oldukça kolaylaştıracak.

Cihazınızı nasıl tamir edeceğinizi öğrendiniz ancak hasar gören parçayı nasıl temin edeceğinizi düşünüyorsanız iFixit uygulaması bu sorununuzu da çözüyor. Bunun için arama kutusuna cihazınızın adını yazmanız yeterli. Örneğin; iPhone yazdığınızda model ve rehber yazıların yanında ürünler listeleniyor. Listeden eksik parçayı seçtiğinizde doğrudan ürünü satın alacağınız sayfaya yönlendiriliyorsunuz.

Ellerine geçirdikleri her türlü cihazı paramparça yapan iFixit’in Windows uygulaması da oldukça başarılı.

Erkan Calp

iFixit: Repair Manual

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
609 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

iFixit: Repair Manual uygulamasındaki adımları takip ederek elektronik cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz.

iFixit: Repair Manual, elektronik cihazların içini dışına çıkararak tamir edilebilirlik notu veren iFixit'in onarım kılavuzlarının yer aldığı bir uygulamadır. Binlerce kılavuzun yer aldığı uygulama, tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Yeni nesil telefonlardan tabletlere, bilgisayarlardan oyun konsollarına birçok ürünün tamirini gerçekleştirerek kullanıcıları bilgilendiren iFixit'in mobil uygulaması ile elinizdeki elektronik cihazları nasıl tamir edebileceğinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Resimlerle desteklenen binlerce rehberin yer aldığı uygulamada, tamir aşamalarını adım adım görebilirsiniz.

Samsung Galaxy S4, Galaxy Note, yeni Moto Moto X gibi popüler Android tabanlı cihazlardan tutun, yeni nesil oyun konsolları Xbox One ve PlayStation 4'e kadar birçok farklı türdeki cihazın sık karşılaşılan sorunlarına ilişkin çözümler alabilir, olası bir arızalanma durumunda cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz. Elektronik cihazların nazik parçalarının sökülmesi durumunda dikkat etmeniz gereken noktalar -renkli simgelerle- belirtiliyor. Böylelikle içini açacağınız cihazınıza zarar vermeden parçalama işlemini tamamlayabiliyorsunuz.

Uygulamanın yeni sürümü ile birlikte ürününüzün fotoğrafını çekebilir, tamirine kendi tamir kılavuzlarını yazmaya başlayabilir ve yayınlayabilirsiniz.

Erkan Calp

iFixit: Repair Manual

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

iFixit: Repair Manual, birçok elektronik ürünün onarım klavuzunun yer aldığı ücretsiz bir uygulamadır.

iFixit: Repair Manual, binlerce elektronik ürünün onarımını adım adım gösteren öğretici rehberler içeren, popüler onarım klavuzudur. En yeni ürünleri parçalarına ayıran iFixit'in resmi mobil uygulaması sayesinde kendi cihazlarınızı kendiniz kolayca tamir edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan ve uygulama içi satın alım içermeyen iFixit: Repair Manual uygulamasında, akıllı telefon, tablet, kameralar, donanımı ile bizleri büyüleyen Mac sistemli bilgisayarlar, eğlence dünyasının ünlü isimleri Xbox ve PlayStation ve daha pek çok ürünün tamirine ilişkin rehberleri inceleyebilir, adım adım gösterilen talimatları uygulayarak elinize geçen her şeyi tamir edebilirsiniz.

Videolu ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla süslenen ve çeşitli uyarıların da bulunduğu rehberler içeren uygulama sayesinde Xbox'nızı, PlayStation'ınızı, dizüstü bilgisayarınızı, akıllı telefon ve tabletinizi, Canon marka fotoğraf makinenizi nasıl tamir edebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Her hafta yeni bir içeriğin eklendiği, binlerce ürünü bulabileceğiniz iFixit: Repair Manual uygulamasını kesinlikle tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UltFone Android System Rapair

    UltFone Android System Repair sayesinde Windows bilgisayarınız üzerinden Android telefonunuzu onarabilirsiniz.
  • Computer Repair Shop

    Computer Repair Shop, sahtekar bilgisayar tamircisini canlandırabildiğimiz bir simülasyon oyunudur.
  • PC Repair Tool

    PC Repair Tool (Outbyte PC Repair) İndir: Windows için gelişmiş sistem bakım, onarım, temizleme programı
  • Windows Repair

    Windows Repair ile Windows'unuzu birkaç basit adımda ve ücretsizce hatalardan kurtarabilirsiniz.
  • DWG Repair Toolbox

    DWG Repair Toolbox ile DWG dosyalarınızı onarabilmeniz mümkün
  • Windows Repair Toolbox

    Windows Repair Toolbox, yaygın Windows sorunlarını bulup çözen ücretsiz bir programdır.
  • XP Repair Pro 2007

    XP Repair Pro 2007 bilgisayarınızdaki hataları bulur ve en iyi ve güvenli bir şekilde onarır.
  • Digital Video Repair

    Digital Video Repair uygulaması sadece birkaç tıklamayla hasarlı video dosyalarınızı onarmanızı sağlıyor.