iHorse Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,784 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

iHorse Racing, at yarışı ile ilgili hemen her konunun işlendiği eğlenceli bir oyun.

iHorse Racingat yarışı ile ilgili hemen her konunun işlendiği eğlenceli bir oyun.

Android cihazlar için hazırlanmış olan iHorse Racing ile sahip olduğunuz atınızı eğitebilir, onu yarışlara sokabilirsiniz. Tabii ki bunlarla sınırlı kalmayarak, onu özel olarak yetiştirebilirsiniz ve yarışlarda özel jokeyler eşliğinde koşup kendini ispat etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Dileyen kullanıcılar atının eğerini, semerini ve diğer birçok eşyasını satın alabilir.

Birçok yarış türünün ve at ırkının yer aldığı oyunda, atınızın kilosuna ve cinsine en uygun yarışı seçerek ve onu özel olarak hazırlayarak başarıdan başarıya koşabilirsiniz.

Onur Şendere

iHorse Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
47.4 MB DOSYA BOYUTU

iHorse Racing, iOS cihaz sahibi kullanıcıların tam anlamıyla bir at yarışı oyunu oynaması için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

iHorse Racing, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en detaylı ve kapsamlı at yarışı oyunudur. Yarışlardan, bakıma, antremandan hocalığa kadar at yarışları ile ilgili her türlü detayı içinde barındıran oyunda Dünya genelinde en iyi at ve jokeyleri bulacak ve yarışlara katılacaksınız.

Oyunu indirmek tamamen ücretsiz. Fakat oyun içerisinde kredi satın alarak oyunda daha hızlı gelişebilir ve daha iyi eşyalar alabilirsiniz.

Yarışlarda atınızı tamamen siz kontrol ederek yönetebilirsiniz. Farklı grup yarışlarına katılarak yarış ödülleri kazanmaya çalışmalı ve böylece en iyi at yarışçıları arasına girmeniz gerekiyor. Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi, sade bir at yarışı oyunu olmamasıdır. At yarışları ile ilgili tüm detayları içerisinde barındıran oyunda, at bakımı, at eşyaları, yarışlar, dünya jokey sıralaması, at antremanları ve benzeri bir çok detay bulunuyor. Popüler futbol menajerlik oyunları gibi at menajerliği yapacağınız oyunda zaman su gibi akıp gidebilir.

Grafiksel anlamda oyuncuların ilgisini çekecek seviyede diyebilirim. Özellikle yarışlardaki gerçekçilik açıkcası söylemek gerekirse beklediğimden çok daha iyi. Mobil dünyada oyun grafikleri her zaman beklendiği gibi çıkmayabiliyor malesef. Bu nedenle oyun denemeleri öncesinde beklentilerimi hep düşük tutarımki, iyi çıkması durumunda çok daha fazla sevineyim. Size de aynı yöntemi öneririm.

At yarışlarına ve menajerliğe ilginiz varsa, iHorse Racing iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kesinlikle bulunması gereken oyunlardan bir tanesidir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iHorse Racing 2

    At yarışlarına dahil olacağız.
  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Perfect Shift Racing Game

    Perfect Shift Racing Game ile Android cihazınızda birbirinden farklı klasik ve spor araçları deneyimleyebilirsiniz.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.