iKeyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

iKeyboard kullanıcılara yazı yazmanın daha kişisel ve daha pratik bir youlunu sunuyor.

Mobil cihazlarla en sık gerçekleştirilen aktiviteler arasın hiç şüphesiz ki yazı yazmak geliyor. Günlük hayatta pek çok kez mesaj atıyor, e-mail cevaplıyor ve internet sitelerinde gezinmek için adres çubuğuna web siteleri giriyoruz. Hal böyle olunca tüm bu işlemleri daha hızlı ve eğlenceli bir yoldan yapmanın özlemini çekiyoruz. Neyse ki üreticiler bu konu kullanıcıların beklentilerini iyi bir şekilde analiz ederek karşımıza kaliteli yapımlarla çıkıyor.

iKeyboard da bu yapımlardan bir tanesi ve en önemli özelliği ise tamamen ücretsiz olarak indirebiliyor olması. Uygulamada onlarca farklı tipte GIF, ikon ve sembol bulunuyor. Tamamen kullanıcıların beklentilerine göre şekillendirilen arayüz ve kullanım alışkanlıkları uygulamayı mutlaka denenmesi gereken seçenekler arasına sokuyor.

Otomatik düzeltme ve hassas kelime tahmini gibi kullanışlı özelliklere sahip olan iKeyboard ile yazı yazarken eskisine göre çok daha hızlı olduğunuzu fark edeceksiniz. Türkçe de dahil olmak üzere farklı diller için destek sunan iKeyboard bu alanda kullanabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

iKeyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
19.1 MB DOSYA BOYUTU

iKeyboard uygulamasını kullanarak iOS cihazınızın klavye tasarımını değiştirebilirsiniz.

iKeyboard iPhone ve iPad sahiplerine alıştıkları klavye kullanım deneyiminden çok daha fazlasını sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu uygulama sayesinde cihazımızın klavye tipini, rengini ve tasarımını değiştirebiliyoruz.

Bildiğiniz gibi akıllı cihaz kullanıcılarının en sık yaptıkları aktiviteler arasında yazı yazmak geliyor. Mesajdan tutun da e-mail’e kadar farklı kullanım alanlarına sahip olan klavye mobil cihazlar için bir hayli önemli.

Hal böyle olunca üreticiler de daha iyi bir klavye deneyimi sunmayı amaçlayan yapımlarla karşımıza çıkıyor. iKeyboard isimli bu seçenek de tam da bu amaca hizmet ediyor. Kullanıcılara daha renkli ve kişisel bir deneyim yaşatırken kullanışlılıktan da ödün vermiyor. Toplamda 1800’den fazla GIF’e, 108 adet fonta ve 1000’den fazla sembole sahip olan klavyeler ile duygu ve düşüncelerinizi çok daha rahat ve hızlı bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Otomatik düzeltme ve hassas kelime tahmini gibi fonksiyonlara sahip olan iKeyboard, bu konuda kapsamlı ve ücretsiz bir seçenek arayanların tercih etmesi gerekenler arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz