İller Arası Mesafe

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,533 TOPLAM İNDİRME
0.28 MB DOSYA BOYUTU

İller arası mesafeleri internet bağlantısı olmadan mobil cihazınızdan ulaşabilmenizi sağlayan Android uygulamasıdır.

İller Arası Mesafe uygulaması, Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz şehirler arası mesafe hesaplama uygulamaları arasında yer alıyor böylece hiç bir zorluk çekmeden gitmek istediğiniz yerlere ne kadar sürede varabileceğinizi veya ne kadar yakıt tüketebileceğinizi en baştan hesaplayabiliyorsunuz.

İller arası mesafe hesaplama bilhassa bilmediğiniz kentlere giderken en çok dikkat etmeniz gereken noktalar arasında yer alıyor. Zira planlarınızın yerine oturması için bu bilginin önemi oldukça yüksek ve uygulamanın kolay kullanılır yapısı ve hızı sayesinde zorluk çekmeniz imkansız.

Resmi T.C. Karayolları şehirler arası mesafe bilgilerinden faydalanan uygulama, bu nedenle güvenilir kaynaklardan bir tanesi haline geliyor. Ancak ilçeler arasındaki mesafelerin internet üzerinden hesaplanması nedeniyle internet bağlantısı gerekli hale geliyor. Lakin iller arasındaki mesafeler internet olmadan da görülebiliyor. Bu nedenle çok detaylı olmayan hesaplamalarınızda internet bağlantınız olmasa bile ne kadar mesafe kaldığını görebilirsiniz.

Uygulamayı denemelerimiz sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadık ve tüm sonuçların olabildiğince doğru bir şekilde verildiğini gördük. Arayüz her ne kadar basit de olsa biraz eski kaldığı için görselliğe önem veren kullanıcılar biraz daha iyi tasarlanmış bir mesafe hesaplama uygulamasına göz atmak isteyebilirler.

Sık sık seyahat eden okuyucularımızın akıllı telefonlarında bulunması gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

İller Arası Mesafe

x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

İller Arası Mesafe ile il ve ilçelerin birbirlerine uzaklıklarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

İller Arası Mesafe, Türkiye sınırları içerisinde kalan tüm il ve ilçelerin birbirilerine olan uzaklıklarını hesaplayan ücretsiz bir uygulamadır. Özellikle yolculukta arabayı tercih ediyorsanız yol boyunca kaç km yapacağınızı öğrenebilir, yola daha temkinli çıkacağınızdan sürprizlerle karşılaşmadan gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz.

İller Arası Mesafe uygulaması il ve ilçe mesafelerini hesaplarken Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sağladığı verileri kullandığından güvenilirdir. Basit tasarlanmış arayüz ile gelen uygulama sadece seçtiğiniz il ve ilçe arasındaki mesafeyi göstermiyor, bulunduğunuz konumdan hedefinize nasıl ulaşacağınızı da gösteriyor.

Tamamen ücretsiz olan ve reklam içermeyen uygulamanın kullanımı da son derece basit. Önce bulunduğunuz şehri ardından gideceğiniz şehri listeden seçiyor ve “Hesapla” butonuna dokunuyorsunuz. Mesafe bilgisi ve yol tarifi çok geçmeden ekranınıza yansıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İller Arası Mesafe Ölçer

    Android telefonunuzu kullanarak kolayca şehirler arası mesafeleri bu uygulama yardımıyla öğrenebilirsiniz.
  • Şehirler Arası Mesafe

    Şehirler arasındaki mesafeyi kolayca bulmanızı sağlayan kullanışlı bir Android uygulaması.
  • İller Yollar

    İller ve ilçeler arasındaki mesafeleri öğrenmek istiyorsanız bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Nasıl Giderim

    Nasıl Giderim, İstanbul genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıran ücretsiz ve Türkçe bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Mesafe Yakıt Hesapla

    Mesafe Yakıt Hesapla, uzun yola çıkanlar için yol yakıt hesaplaması yapma uygulaması.
  • Booking Now

    Booking Now, Android cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir rezervasyon yapma ve navigasyon uygulaması.
  • Waze Social GPS Traffic & Gas

    Sosyal GPS sürüş ve navigasyon uygulaması olarak sizi diğer sürücülere bağlayan Waze; keyifli, topluluk merkezli bir trafik ve navigasyon uygulamasıdır ve 30 milyon kullanıcıya sahiptir.
  • Şehirler Arası Mesafeler

    Şehirler Arası Mesafeler, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak şehirler arasındaki mesafeleri öğrenebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.