I'm Here

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

I'm Here ile bulunduğunuz konumu HERE Maps üzerinden görüntüleyip sizi bulmaları için başkalarıyla da paylaşabiliyorsunuz.

Ne zaman nerede olduğunuzu merak ediyorsanız ve kendi konumunuzu başkalarıyla paylaşmanız gerekiyorsa I'm Here ile bunu gerçekleştirmeniz mümkün. Diyelim ki kayboldunuz ve sizi bulması için bir insandan yardım bekliyorsunuz, veya arkadaşlarla bir araya geldiğiniz bir cafe'ye eklenecek olan başka bir dostunuza konumunuzu göndermeniz gerekiyor, her iki senaryo için de bu uygulama biçilmiş kaftan seçenekler sunuyor. Konum belirleyiciniz açıkken kullandığınız I'm Here ile GPS verilerinizi dostlarınızla farklı şekillerde paylaşmanız mümkün.

Ulaşmak istediğiniz kişiye konumunuzu e-posta, SMS ve Facebook Messenger gibi uygulamalarla paylaşabiliyorsunuz. Benim daha pratik bulduğum bir yöntem de WhatsApp'ı bu işi için kullanıyor olabilmeniz. Bu işlemi gerçekleştirmeniz için aşağıda yer alan WhatsApp logosunu tıkladıktan sonra listeden ulaşmak istediğiniz kişiyi seçmek. Konumunuzun direkt ulaştırılmadığını göreceksiniz. I'm Here sizin için yapıştırabileceğiniz bir metin kopyalıyor ve siz yazışma kutusunun içine kopyalanmış olan bu metini yapıştırmalısınız. Rakamsal değerlerle mesaja aktarılan konumunuz için Nokia haritası üzerinden bir link de paylaşılıyor. HERE Maps ile entegre çalışan bu sistem zaman zaman Android ve iOS cihazlarıyla tutarsız haritalar paylaşıyor olabilse de genel anlamda başarılı sonuçlar elde etmek mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HERE Drive+

    HERE Drive+ uygulaması ile 95 ülkede adım adım sesli yol tarifi alabilirsiniz.
  • HERE Maps

    HERE Maps, Nokia tarafıdan geliştirilen çevrimdışı harita uygulamasıdır.
  • PayPal Here

    PayPal Here, iş yeri sahiplerinin PayPal üzerinden ödeme alma işlemlerini kolaylaştıran kullanımı kolay bir WP mobil ödeme alma uygulaması.
  • QuickPlace

    QuickPlace, popüler navigasyon uygulamalarını bir arada kullanabileceğiniz bir Windows Phone uygulaması.
  • Meeter

    Meeter uygulaması ile arkadaşlarınızın yerini kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • Starbucks Locator

    GPS ile en yakın Starbucks şubelerini bu uygulama ile bulabilirsiniz.
  • WorldMate

    Seyahat klavuzu(WorldMate 2006 Professional Edition)
  • Yandex.Haritalar

    Yandex’in Haritalar ile trafiğe takılmadan şehri gezin.