iMeet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,360 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.

iMeet, birçok kişi arasında görüntülü ve yazılı konferans görüşmelerini olanak tanıyan başarılı bir iletişim uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan cihaz sahibi özellikle de iş adamlarına yönelik olan uygulama sayesinde dünyanın neredesinde olursanız olun iş arkadaşlarınızla ya da ekibinizle görüşebilirsiniz. Bunu yaparken ister yazılı isterseniz de görüntülü seçeneği kullanabilirsiniz.

iMeet uygulamasının en önemli özelliklerinden biri de görüşme esnasında doküman paylaşabilme imkanına sahip olmanız. Video, fotoğraf, resim gibi dokümanları kolaylıkla anlık olarak paylaşabilirsiniz. Görüşmenin kontrolünü tamemen elde tutabildiğiniz uygulama hemen her kullanıcı seviyesine hitap edebiliyor.

Onur Şendere

iMeet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.

iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad için kullanılabilir olan uygulama sayesinde nerede olunursa olunsun konferans görüşmesi yapılabiliyor. Üstelik bu görüşmeler hemen her kullanıcı seviyesinin uyum sağlayabileceği sade bir arayüzle yapılıyor. Ayrıca uygulamanın sade arayüzlü olmasına karşın birçok işlevsel özellikleri de bulunuyor.

iMeet üzerinden görüntülü ya da yazılı konferans görüşmeleri yaparken bir yandan da görüşmedekilere fotoğraf, resim ve video gibi dokümanları anlık olarak iletebiliyor, onlarla paylaşabiliyorsunuz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır