ImgWater

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,011 TOPLAM İNDİRME
0.15 MB DOSYA BOYUTU

Hazırladığınız görsellerin çalınmasını engellemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir watermark programı.

Hazırladığınız görsel çalışmalar, çektiğiniz fotoğraflar ve benzer diğer işleri internet üzerinden paylaştığınızda onların çalınmaya ne kadar müsait olduklarını ve görsellerinizi kullananların neredeyse hiç bir zaman sizin adınızı kullandıkları yerde geçirmediklerini siz de fark etmişsinizdir. Maalesef resimler ve fotoğraflarla uğraşanların en büyük sorunlarından bir tanesi haline gelen bu durum, hakkınızın yenmesine neden oluyor ve dolayısıyla istenmiyor.

ImgWater programı, bu ihtimali biraz da olsa azaltmak için kullanabileceğiniz ve resimlerinize kendi mesajınızı, adınızı veya markanızı ekleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir program. Benzer pek çok watermark programının aksine basit yapısını korumayı başaran program, böylece onlarca farklı ve anlaşılmaz seçenek yerine direkt olarak kendi görsellerinizi hemen koruyabilmenizi sağlıyor.

Program bütün temel resim ve fotoğraf formatlarını desteklediği için hangi formatta hazırlarsanız hazırlayın görselleriniz korunmaya hazır olacaklardır. Ana ekranda yer alan önizleme penceresi sayesinde eklediğiniz damganın nasıl duracağını da anında görebilir ve daha sonra kaydedebilirsiniz.

Eklediğiniz yazının fontu ve rengi gibi seçenekleri düzenleme olanağı sayesinde resimlerinizle uyumsuz damgalar hazırlamak yerine direkt olarak uyum sağlayabilen ve sırıtmayan watermarklar ekleyebilirsiniz. Telif haklarınızı korumak için basit ve yalın bir araç arıyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.
  • Jpegcrop

    Jpegcrop, resim dosyalarınız üzerinde kırpma, döndürme v.b. işlemleri kolayca yapabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.