Impossible Bottle Flip

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Şişe çevirme oyununda geçilmesi zor 15 bölüm sizi bekliyor.

Impossible Bottle Flip, milyonlarca indirmeye ulaşan şişe çevirme oyunu Water Bottle Flip Challenge’ın yenisi. Serinin yeni oyununda sabit duran objeler yerine hareketli objeler üzerinde dengede durmaya çalışıyoruz. 15 geçilmesi güç bölüme hazır mısınız?

Minimalist, gözü yormayan, hoş görseller sunan yeni şişe çevirme oyununda şişeyi objeler üzerine fırlatarak ilerliyoruz. Şişenin dengede durmasını sağlamak için obje ile aramızdaki mesafeyi çok iyi hesaplamamız gerekiyor. Oyunun zor tarafı; düştüğünüzde dengede durmanız gereken objelerin tümü sabit değil. Bazen size doğru gelen bir kağıttan uçağın, bazen de belli bir süre sonra düşen bir eşyanın üzerine konmamız gerekiyor. Bölümlerin sayısını az bulabilirsiniz lakin oyunun adından da anlayacağınız üzere bölümler epey zor.

Erkan Calp

Impossible Bottle Flip

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
37.8 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu şişe çevirme oyunu

Impossible Bottle Flip, sadece iOS değil, mobil platformda en çok indirilip oynanan şişe çevirme oyunu Water Bottle Flip Challenge’ın devam oyunu. Zorluk düzeyi oldukça yükseltilen yeni oyun, geçilmesi imkansıza yakın süper 15 bölüm sunuyor. Dengede tutma oyunlarını seviyor, biraz zorlayıcı bir şeyler arıyorsanız tavsiye ederim. iOS tarafında da ücretsiz!

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da oynaması oldukça keyifli olan yeni şişe çevirme oyunu Impossible Bottle Flip’de odadaki neredeyse tüm eşyalara atlıyor, üzerlerinde dengede durmaya çalışıyorsunuz. Sabit duran, çok ince objelere atlamak kolay lakin hareketli objelere atlayıp dengede durmak göründüğü kadar kolay değil. Bölüm atladıkça oyunun zorluk seviyesi imkansıza yaklaşıyor. 15 bölüm az gelebilir ancak henüz oyunun başındayken yeterli olduğunu anlayacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bottle Flip

    Bottle Flip, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız şişe çevirme oyunu.
  • Bottle Flip 2k16

    Bottle Flip 2k16, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz şişe çevirme oyunu.
  • Bottle Jump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Falling Bottle Challenge

    Falling Bottle Challenge, kolaydan zora doğru ilerleyen şişe çevirme oyunu.
  • Impossible Breakfast Simulator

    Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.
  • Flippy Bottle Extreme!

    Flippy Bottle Extreme!, zorlu şişe çevirme oyunu Android platformuna karşımıza çıkıyor.
  • Balance The Bottle

    Nesneleri parmağınızın üstünde tutmaya çalışın.
  • The Impossible Game

    The Impossible Game, el becerinize göre başarı elde edeceğiniz ve yanı zamanda hızlı reflekslere sahip olmanız gereken bir Android beceri oyunu.