Impossible Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Impossible Journey eğer heyecanlı ve adrenalin dolu bir maceraya atılmak isterseniz keyifle oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Impossible Journey'de dere tepe durmadan çılgınlar gibi koşan ve durmak bilmeyen bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız dümdüz yoluna devam ederken karşısına çıkan engellere hiç de dikkat etmiyor. Bu nedenle şapşal kahramanımızın yolunu bulmasını ve karşısına çıkan ölümcül engellere takılmamasını sağlamak bize düşüyor.

Impossible Journey'de Mario gibi klasik 2 boyutlu platform oyunlarını andıran bir görünüm mevcut. Aradaki fark ise kahramanımızın peşinden teletabiler kovalıyormuşçasına sürekli koşuyor oluşu. Oyunda bize düşen görev ise ekrana dokunmak ve kahramanımızın zıplamasını sağlamak. Bu işi yaparken zamanlama oldukça önemli; çünkü karşımıza hareketli engeller çıkıyor.

Retro tarzda 8 bit grafiklere sahip olan Impossible Journey eğer sinirinizi bozacak derecede zor beceri oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız sizin ilacını olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Impossible Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
29.6 MB DOSYA BOYUTU

Impossible Journey zorlu bir mobil platform oyunudur

Impossible Journey klasik platform oyunlarındaki yapıyı çok daha zorlu bir hale getiren ve oyunculara sinir bozucu, bir o kadar da bağımlılık yapıcı bir oyun deneyimi sunan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Impossible Journey'de Super Mario oyunlarındakine benzer bir maceraya atılıyoruz. Aradaki fark ise ana kahramanımızın Mario gibi prenses kurtarma benzeri bir göreve sahip olması yerine tamamen işsiz ve amaçsız bir kahraman olması. Kahramanımız oyun boyunca sürekli koşuyor ve dere tepe dinlemeden ve dağ bayır önündeki engellere aldırmadan ilerlemeye devam ediyor. Bize de bu işsiz elemanı yönlendirmek ve yoluna devam etmesini sağlamak düşüyor.

Impossible Journey'de tek yapmamız gereken şey zıplamak. Fakat karşımıza çıkan hareketli tuzaklar karşısında zıplamalarımızı doğru bir şekilde zamanlamamız gerekmekte. Bu işi yaparken bir yandan da yolumuz üzerindeki altınları toplayabiliyoruz. Topladığımız altınları yeni kahramanların kilidini açmak için kullanabiliyoruz.

Impossible Journey retro tarzda grafiklerle süslenmiş bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Draw

    Impossible Draw beceri oyunlarından keyif alanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur
  • Impossible Road

    Impossible Road, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça zorlu bir beceri oyunudur.
  • The Impossible Line

    The Impossible Line tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve yüksek dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • Impossible Breakfast Simulator

    Impossible Breakfast Simulator, bir yandan beceri oyunu oynarken bir yandan da kahvaltı yapmanızı amaçlıyor.
  • The Impossible Game

    The Impossible Game, el becerinize göre başarı elde edeceğiniz ve yanı zamanda hızlı reflekslere sahip olmanız gereken bir Android beceri oyunu.
  • Impossible Rush

    Impossible Rush, basit görünümlü zor Android oyunları sevenler için hazırlanmış ve de ücretsiz.
  • Lumi's Journey

    Lumi's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.