Imprisoned Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Imprisoned Light, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.

Imprisoned Light, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Imprisoned Light, bir hikaye çevresinde şekillenen, bir tür aksiyon-platform oyunu. Oyunun hikayesinde yaşadığımız topraklara kadim bir iblis saldırır ve bu toprakları yöneten kral da bir takım toplayarak, bu iblisleri engellemesi için için bunları göreve gönderir. İblislerin topraklarımıza gelmelerinin sebebi ise kendileri için çok değerli gördükleri kristallerdir. Dahası krallığı koruyan kutsal gardiyanı da tutsal eden iblisler, bütün topraklar üzerinde tam bir hakimiyet kurmayı da başarmışlardır.

Oyuncu olarak biz de bu iblisleri engellemek için yola çıkan ekipteki karakterlerden bir tanesini kontrol ediyoruz. Her bölümde de amacımız, iblislerin ele geçirmek için uğraştığı kristali onlardan önce alarak, krallığımızı onlardan kurtarmaya bir adım daha yaklaşmak. Bir hayli güzel bir hikayeye ve oynanışa sahip olan oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıdaki videoyu izleyerek alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Imprisoned Light

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
199 MB DOSYA BOYUTU

Imprisoned Light, iPhone ve iPad'de oynanabilir aksiyon rpg oyunu.

Imprisoned Light, eski oyunları hatırlatan görsel çizgilerine sahip aksiyon platform oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de rahat, keyifli oynanış sunan yapımın iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapması sevindirici.

Piksel stili grafiklere sahip iki boyutlu aksiyon rpg oyunu olarak karşımıza çıkan Imprisoned Light’ta kutsal kristalleri toplayarak ilerliyoruz. Şeytani güçler tarafından ele geçirilen bu kristaller kutsal nitelikte. Görevimiz ise; tüm kutsalları topladığımız ruhlarla besleyerek kurtarmak. Bölümü tamamlayabilmemiz için bölümdeki tüm kristalleri kurtarmamız gerekiyor. Kristaller yok olmadan da bütün düşmanları durdurmanız isteniyor.

Keşfe açık 5 farklı dünyada geçen, 50 bölüm sunan oyunda oynanabilir 5 karakter var. Hepsinin özel güçlere var elbette ve kullanabildikleri silahlar farklı. Silah demişken düşman üstüne fırlatabildiğiniz 19 silahınız var. Düşman sayısı da tatmin edici düzeyde. 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lara Croft: Guardian Of Light

    Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Super Arc Light

    Super Arc Light, muhteşem görsel efektleriyle seni bekleyen etkileyici bir oyun.
  • Son of Light

    Son of Light, shoot em up türünde kuşbakışı oynanan bir uçak savaşı oyunudur
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Dead Light

    Dört kişilik ekip, katillerin gücüne direnmek zorunda.
  • Last Remaining Light

    Ürkütücü atmosferiyle dikkat çeken zevkli bir mobil oyun
  • Swipe Light.

    Aksiyon, hız ve konsantrasyon tek bir oyunda!
  • LightPDF

    LightPDF'in Android sürümü ile cihazlardaki PDF dosyalarını toplu bir şekilde görebilir ve kolayca PDF düzenleyebilirsiniz.