iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
15,792 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad için gelişmiş veri kurtarma programı

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, iPhone ve iPad kullanıcısı olarak Windows bilgisayarınızın bir köşesinde yüklü durması gereken gelişmiş veri kurtarma programı. Fotoğraf, video, sms, WhatsApp mesajları, rehber gibi silindiğinde kullanıcıyı üzen tüm verileri başarılı bir şekilde kurtarabiliyor. iPhone 4’ten iPhone X’a kadar tüm modelleri destekliyor.

iPhone ve iPad için birçok veri kurtarma programı mevcut ancak iMyFone D-Back bunlardan farklı bir yerde. Asıl görevi elbette yanlışlıkla silinen, parolasını unuttuğunuzdan erişmediğiniz, sistem çökmesi sonucunda, jailbreak işlemi yaparken veya cihaz kullanılamaz duruma geldiğinde silinen verileri kurtarmak ancak bunun yanında sıklıkla karşılaşılan iOS sorunlarını da giderebiliyor. Sadece basit bir veri kurtarma programı olarak görmeyin; deneyin derim.

Çoğu iPhone veri kurtarma programı gibi ücretsiz deneme sürümüyle bizleri karşılayan iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, silinen verileri kurtarmak için 4 yöntem kullanıyor. Klasik iTunes ve iCloud yedeklemesinden geri yükleme yapmak dışında yedek almadıysanız direkt iOS cihazınızdan silinen dosyaların kurtarılmasını sağlayabiliyor. Ayrıca teknolojiden biraz uzak kullanıcılar için koyulduğunu düşündüğüm akıllı kurtarma seçeneği ile karşılaşıyoruz. iOS cihazınızdan silinen verileri üç basit adımda (iOS cihazınızı bağlıyor, tarama yaptırıyor, kurtarılan dosyaları seçip kurtar diyorsunuz) kurtarıyorsunuz.

Veri kurtarma dışında iPhone’un Apple logosunda/kurtarma moduda kalması, ekranın tepki vermemesi, sürekli yeniden başlaması, beyaz/siyah ekranda kalması gibi sıkça rastlanan iOS sorunlarını çözmek için de bu programı kullanabilirsiniz.

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery Özellikleri:

  • iPhone silinen mesajları geri getirme
  • iPhone silinen fotoğrafları geri getirme
  • iPhone silinen videoları geri getirme
  • iPhone silinen rehberi geri getirme
  • iPhone silinen WhatsApp mesajları geri getirme
  • iPhone silinen arama kaydını geri getirme
  • iPhone silinen notları kurtarma
  • “iPhone siyah/beyaz ekranda kaldı” sorununu çözme
  • “iPhone Apple logosunda kalıyor” sorununu çözme
  • “iPhone kurtarma modunda kaldı” sorununu çözme
  • “iPhone sürekli yeniden başlıyor” sorununu çözme

Erkan Calp

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
4,766 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazınızdan silinen verileri kolayca kurtarın, iOS sorunlarını çözün.

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, iPhone ve iPad cihazınızdan silinen verileri (rehber, mesajlar, fotoğraflar, videolar, notlar, WhatsApp mesajları dahil) kurtarmak için kullanabileceğiniz gelişmiş veri kurtarma programı. iPhone 4’ten iPhone X’a, iPad Air’dan iPad Pro’ya tüm modelleri destekleyen veri kurtarma programı ile iOS sorunlarını da çözebilirsiniz.

Mac için en iyi iPhone veri kurtarma programlarından biri diyebileceğim iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, 22’den fazla veri türünü destekliyor. iTunes veya iCloud’a yedek almış olun olmayın bu programla rehberinizden fotoğraf ve videolarınıza, WhatsApp mesajlarınızdan notlarınıza sizin için önemli tüm verileri sadece üç adımda kurtarabiliyorsunuz. iOS 11 ve iPhone X, 8 ve 8 Plus modelleriyle de tam uyumlu olan gelişmiş veri kurtarma programının beğendiğim bir yanı da; sıkça karşılaşılan iOS sorunlarını da çözebilmesi. iPhone’un sürekli yeniden başlaması, Apple logosunda/kurtarma modunda takılı kalması, siyah/beyaz ekran vermesi, ekranın tepki vermemesi veya açılmaması gibi yazılımsal sorunları veri kaybı yaşamadan kendi başınıza çözmeniz mümkün.

Deneyimsiz kullanıcılar için Akıllı Kurtarma (Smart Recovery) seçeneği sunmasıyla da beğenimi kazanan iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, ücretsiz deneme sürümüyle geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iMyfone D-Back

    iMyfone D-Back, iPhone, iPad, iPod cihazlardan veri kurtarma programı.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • 7-Data Android Recovery

    7-Data Android uygulaması ile Android cihazınızdan yanlışlıkla sildiğiniz verilerin geri getirilmesinde yardımcı olabilecek güzel ve başarılı bir program.
  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.