iMyfone Umate

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
20.7 MB DOSYA BOYUTU

iMyfone Umate programını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda yerden tasarruf edebilirsiniz!

iMyfone Umate programı, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında yer alan depolama alanını boşaltmalarını ve böylece yerden tasarruf yapmalarını sağlayabilen bir araç olarak karşımıza çıktı. Ancak program bir mobil uygulama değil, Windows programı olarak yayınlandığından dolayı kullanmak için mobil cihazınızı bilgisayarınıza bağlamanız gerekiyor.

Cihazınızdaki gereksiz olan tüm dosyaları ortadan kaldıran, fotoğraflarınızı sıkıştırarak kapladıkları yeri azaltan, aynı zamanda gereksiz önbellek verileri gibi verileri de temizleyen program, böylelikle fabrika ayarlarına sıfırlama gibi işlemler yapmadan sorunsuzca daha hızlı bir iOS cihaz kullanımına olanak tanıyor.

Yiğit Ekim Demir

iMyfone Umate

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
13.32 MB DOSYA BOYUTU

iMyfone Umate programını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızın depolama alanını boşaltabilirsiniz.

iMyfone Umate programı, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarında yer alan depolama alanını, ellerinde bulunan dosyaları silmeden arttırmak için kullanabilecekleri araçlar arasında yer alıyor. Ancak bir mobil uygulama olmadığı için bu işlemleri gerçekleştirmek sadece iOS cihazınızı Mac bilgisayarınıza bağlamanızla gerçekleşebiliyor.

Program, mobil cihazınızda yer alan fotoğrafları kaliteleri düşmeyecek bir şekilde sıkıştırıyor, uygulamaların açtıkları gereksiz klasörleri ortadan kaldırıyor, artık kullanım zamanı geçmiş önbellek verilerini temizliyor ve sisteminizdeki tüm ağırlık kaynağı olan ve kullanılmayan bilgileri siliyor. Böylece hiç bir gerçek veri kaybı ile karşılaşmadan iPhone'unuzu ilk günkü kadar hızlı kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Local Cooling

    Küresel ısınma ve elektrik faturalarınıza karşı bireysel çözümler arıyorsanız işe elektrik tüketimi yüksek olan bilgisayarınızdan başlayabilisiniz. Local Cooling programı ile bilgisayarınızın güç yönetimini denetleyebilir ve bu sa
  • Dr PC Cleaner

    Basit yapılı fakat güvenilir özellikler ile donatılmış olan Dr. PC Cleaner, bilgisayar performansından memnun olmayan kullanıcılara etkili çözümler sunuyor.
  • iPod Programlar Paketi

    iPod' unuz ve bilgisayarınız aranızda iletişimi gerçekleştiren programlar
  • Windows Bakım Programları - Paket - 01

    Hepsi ufak programlardan oluşan yararlı bir paket.
  • XP Power Toy's Paketi

    XP' nize ufak tefek özellikler katan orjinal Microsoft programcıkları.
  • En iyi 10 Firefox Eklentisi (Paket - 02)

    Firefox 1.5 ile kullanabileceğiniz 10 eklenti... (2. Paket)
  • En iyi 10 MSN Eklentisi (Paket - 01)

    MSN Messenger ile kullanabileceğiniz en iyi 10 eklenti...
  • En iyi 10 MSN Plus Eklentisi (Paket - 01)

    Messenger Plus ile kullanabileceğiniz en iyi 10 eklenti...