Infinity Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Infinity Defense, güçlü silahlar kullanarak kendi bölgenizi düşmanlardan savunmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Savunma oyunlarını oynamak çok zevklidir. Bu tür oyunlarda bulunduğunuz bölgeyi belirli aralıklarla gelen düşmanlardan korumanız gerekiyor. Çeşitli silahlarla birlikte bölgenizin etrafını koruma altına alın ve düşmanların gelmesini bekleyin. Düşmanlar oyuna başladığınız ilk seviyelerde rahatlıkla ölüyor. Fakat ilerleyen bölümlerde düşmanları öldürmeniz biraz zor olacak.

Infinity Defense, çeşitli silahlar kullanarak savunma yapmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur. Oyun ilginç grafikleri ve ses efektleri ile birlikte ön plana çıkıyor. Biraz basit olarak tasarlanmış bu grafikler oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Infinity Defense oyunu çok hoşunuza gidecek.

Infinity Defense oyununu indirdikten sonra ekranın üst kısmında bulunan silahlardan birisini seçerek kendi bölgenize yerleştirin. Düşmanların geçeceği yola bu şekilde silahları yerleştirmelisiniz. Düşmanlar sizin bölgenize saldırmaya başladıklarında yerleştirdiğiniz silahlar onları öldürecektir. Eğer etkili bir savunma yapamazsanız bölgenizi düşmanlara kaptırabilirsiniz. Böyle bir duruma düşmek istemezsiniz elbette!

Oynarken sizi eğlendirecek olan Infinity Defense oyununda en iyi savunma yapan oyunu kazanır. Hemen şimdi Infinity Defense'ı indirin ve siz de eğlenmeye başlayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Infinity Sword

    Infinity Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Defense 39

    Defense 39 bolca heyecan sunan bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Dream Defense

    Dream Defense, oyuncak ayıyı kötü güçlerin saldırısından koruduğunuz aksiyon oyunu.
  • Heroes Infinity

    Heroes Infinity, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • City Defense APK

    City Defense APK ile şehri istila etmeye çalışan düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz.
  • Stormborne : Infinity Arena

    Stormborne : Infinity Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gladyatör oyunudur
  • Line Of Defense Tactics

    Line Of Defense Tactics çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur