ininal Cüzdan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12,610 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

ininal Cüzdan sayesinde İninal kartlarımızdan yapmış olduğumuz tüm harcamaları mobil cihazımızdan takip edebiliyoruz.

Ininal Cüzdan, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak amacıyla geliştirilmiş kapsamlı bir kişisel harcamaları takip etme uygulaması olarak tanımlanabilir. Kullanıcılara kişisel harcamalarını yönetme fırsatı veren Ininal Cüzdan apk indir basit kullanımı ile kullanıcılara epey bir kolaylık sunuyor. Türkçe dil desteği ile kullanılabilen Ininal Cüzdan apk yükle hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak kullanılıyor. Online harcamalar için birebir işlemler sunan Ininal Cüzdan apk, internet ortamında kullanılan en basit kart uygulaması olarak adından söz ettiriyor.

Ininal Cüzdan Apk Özellikleri

  • Android ve iOS sürümler,
  • Türkçe dil desteği,
  • Basit kullanım,
  • Online ödemeler,
  • Bakiye ve harcama görüntüleme,
  • Kart hareketleri,

Yükleme yaptığımız kadar harcamamıza imkan veren İninal kart, günümüzde çok sayıda kullanıcıya sahip ve her gün birçok ödeme işlemi bu kart üzerinden yapılıyor. İninal Cüzdan ise bu kart üzerinden harcama ve bakiye bilgilerini takip etmek için üretildi.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama, kapsamlı özellik yelpazesine sahip olmasına rağmen son derece pratik bir kullanıma sahip.

Peki uygulama ile tam olarak neler yapabiliyoruz?

  • İninal yani ön ödemeli kartımızdaki bakiyemizi sorgulayabiliyoruz
  • Kartımız üzerinden yapılan harcamaları kontrol edebiliyoruz
  • Şifre girmeden bakiye ve harcama görüntüleme işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz
  • Tüm harcamalar tarih bazında, harcama miktarıyla ve mekan bilgileriyle ekrana yansıtılıyor

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle kart bilgilerimizi uygulamaya girmemiz gerekiyor. Eğer İninal kartınız yoksa ve almak istiyorsanız ad, soyad, TC kimlik numarası ve diğer kişisel bilgilerinizi girerek mobil cihazınızdan İninal kart başvurusu dahi yapabilirsiniz.

Ininal Cüzdan Apk İndir

Günümüzde milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan Ininal Cüzdan apk indir basit kullanımı ve güvenilir yapısı ile kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor. Kullanıcılara harcama detaylarını görüntüleme imkanı veren uygulama, işlevsel özellikleri ile kullanıcılarını tatmin ediyor. Düzenli olarak güncellemeler alan başarılı uygulama, aldığı güncellemeler ile daha kararlı bir hale geldi. Google Play ve App Store üzerinde aldığı inceleme puanları ile beğenileri gözler önüne seren uygulama, başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor.

 

Emircan Erdoğan

ininal Cüzdan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
523 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

ininal Cüzdan uygulaması kullanıcıların İninal kartlarından yapmış oldukları harcamaları zahmetsizce takip edebilmelerine yardım ediyor.

İninal Cüzdan, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir harcama ve bakiye takip uygulaması. İninal kart (ön ödemeli) sahiplerinin işlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış olan bu uygulama sayesinde tüm harcamalarımızı ve kalan bakiyemizi sadece mobil cihazımıza birkaç basit dokunuş yaparak takip edebiliyoruz.

Uygulamaya girdiğimizde bizleri son derece temiz görünen, sade ve kolay anlaşılır bir ekran karşılıyor. Elbette uygulama üzerinden herhangi bir işlem yapabilmek için öncelikle kart bilgilerimizle giriş yapmamız gerekiyor.

Kart no, geçerlilik tarihini ve CVC2 bilgilerini girerek kartımızın bakiye sorgulama ve harcama detaylarını görebiliyoruz. Hangi tarihte, hangi mekanda, ne kadarlık harcama yaptığımızı kolayca ana ekran üzerinden takip edebiliyoruz.

İninal Cüzdan'ın en iyi özelliklerinden bir diğeri de kart başvurusunu mobil cihazımız üzerinden yapabilmemize imkan vermesi. Ad, soyad, TC no ve birkaç kişisel bilgimizi daha uygulamaya girerek İninal kart sahibi olabiliyoruz.

Başarılı bir çalışma karakterine sahip olan İninal Cüzdan, bu kartı kullananların işlerini büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alneo Cüzdan

    Alneo Cüzdan uygulaması, kredi ve banka kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilmenizi sağlıyor.
  • Yapı Kredi Cüzdan

    Yapı Kredi Cüzdan, World'e özel kampanya ve fırsatları anlık olarak bildiren yenilikçi bir finans uygulaması.
  • Turkcell Cüzdan

    Turkcell Cüzdan ile kredi kartlarınızı telefonunuza ekleyebilirsiniz.
  • Pokus

    Pokus, Türk Telekom'un dijital cüzdan uygulamasıdır.
  • Vodafone Cep Cüzdan

    Vodafone Cep Cüzdan ile tüm finansal işlemleri kolayca yapın.
  • Papara APK

    Papara, harcadıkça nakit kazandıran Cashback programı ile öne çıkan dijital cüzdan uygulaması.
  • Moka

    Moka, tüm kredi kartlarınızı tek bir yerde toplayan bir mobil cüzdan uygulamasıdır.
  • Vodafone Pay

    Vodafone Pay, yeni nesil mobil cüzdan uygulamasıdır. Banka hesabına ihtiyaç duymadan 7/24 para transferi ve online alışveriş!