Inoreader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Inoreader başarılı bir RSS okuyucu olarak karşımıza çıkıyor ve kullanıcılara gündemi takip etme şansı sunuyor.

Inoreader hem Android, hem iOS hem de bilgisayarlar için web servisi bulunan bir RSS okuyucudur. Kullanıcılara mobil cihazları üzerinden gündemi takip etme şansı tanıyan bu uygulama sayesinde ilgi alanlarınıza yönelik konuları zahmetsizce ve ücret ödemeden takip edebilirsiniz.

Uygulamada kolay takip edilebilen, temiz bir arayüz kullanılmış. Bu sayede okuyucular gözleri yorulmadan diledikleri içeriği takip edebiliyor ve yeni konuları karışık alt menülerle uğraşmadan bulabiliyor.

Inoreader’ı ilk açtığınızda karşınız farklı alanlar üzerine yoğunlaşmış kategoriler çıkacak. Bu kategorilerden dilediklerinizi listenize ekleyebilirsiniz. Seçtiğiniz kaynakların en son gelişmelerini anlık olarak çeken Inoreader’da ilginizi çekebilecek konular da sunulmakta. Buna ek olarak okumadığınız haberler de sol tarafta yer alan kısımda belirtiliyor. Bu sayede dikkatinizden kaçmış önemli konuları, eskimeden okuma şansına sahip oluyorsunuz.

Genel olarak başarılı bir RSS okuyucu olarak nitelendirebileceğim Inoreader’ı gündemi takip etmek isteyen tüm kullanıcılara öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Inoreader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Inoreader ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir RSS okuyucudur:

Inoreader hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir RSS okuyucudur. Bu işlevsel uygulamayı kullanarak ilginizi çeken alanlarda meydana gelen en son gelişmeleri mobil cihazınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Uygulamayı ilk açtığınızda karşınıza çok sayıda kategori çıkacak ve bu kategorilerin her biri farklı alanlardaki en son gelişmeleri içeriyor. İlginizi çekenleri seçtikten sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Inoreader kullanıcılara okumak isteyebilecekleri ve henüz okumadıkları içerikleri listelemekte. Bu sayede hiçbir detayı kaçırmadan ilgi alanınızdaki konuları takip edebilirsiniz.

Temiz görünen ve sade bir arayüze sahip olan Inoreader‘da arama butonunu kullanarak ilgi alanlarınıza hitap eden konuları arayabilirsiniz. Kısacası Inoreader son derece kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken işlevsel bir RSS okuyucudur.

Emircan Erdoğan

Inoreader

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Inoreader başarılı bir RSS okuyucu olarak karşımıza çıkıyor ve kullanıcılara gündemi takip etme şansı sunuyor.

Google Reader döneminin kapanmasıyla birlikte bilgisayar başından RSS takibi yapmak birçok kullanıcı için sorun olmuştu. Neyse ki, kısa zaman içerisinde birçok farklı alternatif ile farklı özellikleri öne plana çıkartan örneklere ulaşabildik. Android ve iOS için uzun zamandır mağazalarda olan Inoreader gibi büyük bir hizmet sonunda Windows Phone kullanıcılarına da ulaşmayı başardı. Masaüstü kullanıcılarına da hitap eden bu RSS okuyucu telefonunuzun tasarım diliyle uyumlu bir şekilde zarif bir görünüme sahip.

Birçok lite uygulamanın aksine haber takibinizi görselleriyle birlikte görüntüleyen yayın akışında seçmiş olduğunuz haberleri genişletilmiş bir sayfa içerisinden okuyup resmi sayfaya girmek zorunda kalmadan okuyabilir ve diğer haberlerinize hızlı bir dönüş yapabilirsiniz. Zaman tasarrufu ile gündem takibi yapmanızı kolaylaştıran birçok seçenek kendi kişisel derginizi okuyormuş gibi bir hissiyat yakalamanızı sağlayacaktır.

Beğendiğiniz haberleri baz alarak size yeni kaynaklardan içerik önerebilen uygulama sayesinde asla dünyaya at gözlüğüyle bakmak zorunda kalmayıp ilginizi çekebilecek yeni haber kaynaklarına kolay ulaşabileceksiniz. Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış bu uygulama tamamen ücretsiz ve Android ile iOS kullanıcıları tarafından uzun süredir sevilerek kullanılıyor. RSS okuyucunuzdan memnün değilseniz bu uygulamaya geçerek daha mutlu olmanız yüksek bir ihtimal.

Alper Çetiner

Inoreader

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME

InoReader kullanıcılara takip etmek istedikleri içerikle hızlı ve pratik yoldan okuma şansı sunan bir RSS okuyucudur.

Inoreader son derece kolay bir kullanıma sahip olan ve kullanıcılara takip etmek istedikleri içerikleri düzenli bir arayüz aracılığı ile sunan bir RSS okuyucudur. Bu web uygulamasının en önemli özelliklerinden biri de farklı tasarımlı temalara ve dizilimlere sahip olması. Bu sayede okuyucular kullandıkları servisi diledikleri gibi kişiselleştirebilirler.

Inoreader’ın bir başka kayda değer özelliği ise çok sayıda klavye kısayoluna sahip olması. Bu özelliği sayesinde okumalarınız esnasında basit ve hızlı birkaç düğmeye basarak dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Fare kullanmaktan çok daha kolay. Uygulamanın sol bölümünde bulunan kısımda okumak isteyebileceğiniz ve henüz okmadığınız haberleri görebilirsiniz. Bu sayede en son gelişmeleri zahmetsizce takip edebilirsiniz.

Servisin en önemli noktalarından bir tanesi de Android ve iOS için uygulamalara sahip olması. Bu sayede mobil ortamda dahi okuma keyfinizi es geçmek zorunda olmayacaksınız. Mobil versiyonlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ontrava

    Ontrava, Android cihazlarınızda iş ve yaşam haberlerini takip edebileceğiniz bir haber okuma uygulamasıdır.
  • Posta eGazete

    Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.
  • Medium

    Mobil cihazınızdan yazılı içerik üretmek veya takip etmek istiyorsanız size özel olarak hazırlanmış Medium isimli bu uygulama ile tanışın.
  • CNN Türk

    CNN Türk Android uygulaması ile ülke ve dünya gündemini takip edebilir, CNN Türk'ün radyo ve tv yayınlarını canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Readability

    Web tarayıcınızdan girdiğiniz karmasık websitelerini daha okunabilir ve güzel bir arayüzde sunmayı amaçlayan Android haber okuma uygulamasıdır.
  • Pocket

    Okuma listenizi kolayca oluşturarak çevrim dışı okumak için kaydederek Android cihazınızdan görüntüleyebilirsiniz.
  • Resmi İlanlar

    Resmi İlanlar uygulamasında gazetelerde yayınlanan resmi ilanlara ulaşabilirsiniz.
  • Google Reader

    Resmi olarak Google tarafından yayınlanan Google Reader hizmeti ile senkronize çalışan popüler rss takip uygulamasıdır.