Instant Heart Rate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,228 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Instant Heart Rate, telefonunuzun flaş ışığı ve kamerasıyla kalp atış hızınızı ölçebileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Instant Heart Rate, Android akıllı telefonlarınızda kalp atış hızınızı ölçebileceğiniz ücretsiz ve ödüllü bir mobil uygulamadır.

2011 Mobile Premier Awards’da En iyi Sağlık Uygulaması ödülünü kazanan uygulama, cep telefonunuzun flaş ışığı ve kamerasını kullanarak nabzınızı ölçmenizi sağlıyor. Uygulamayı açtıktan sonra flaş ışığı açılıyor, siz de bu arada parmağınızı kameraya yerleştiriyorsunuz ve beklemeye başlıyorsunuz. Bu işlemlerden sonra uygulama, nabzınızı “bip” sesiyle ekranda göstermeye başlıyor ve 10 saniye boyunca işlem devam ediyor. Ölçüm işlemi tamamlandıktan sonra nabzınız ekranda beliriyor ve ayrıca bir çubuk aracılığıyla nabzınızın düşük, normal ya da yüksek gibi aralıklarda hangi noktaya denk geldiğini görebiliyorsunuz. Ayrıca çıkan sonuca bir not ekledikten sonra isterseniz paylaşabiliyor, isterseniz de daha sonra karşılaştırmak için kaydedebiliyorsunuz.

Bazı kullanıcılar uygulamanın, tansiyon aletiyle aynı ölçümü yaptığını belirtmişler. Biz bu şekilde test etme imkanı bulamadık, ancak uygulamanın gerçekten kullanmaya değer olduğunu söyleyebilirim.

Uygulamanın özellikleri:

  • Kalp hızı ölçümleri,
  • Gerçek zamanlı PPG grafiği ile, kalp atışlarınızı inceleyebilme,
  • Kardiyo egzersizi izleme,
  • Sonuçları paylaşma ve kaydedebilme.
Volkan Yılmaz

Instant Heart Rate

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Instant Heart Rate uygulamasını kullanarak nabız ölçme işlemlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Instant Heart Rate hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz güvenilir ve pratik bir nabız ölçme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Gelişen mobil teknoloji sayesinde geçmişte yardımcı cihazlar ile gerçekleştirdiğimiz birçok görevi artık sadece mobil cihazlarımızı kullanarak yapıyoruz. Nabız ölçmek gibi önemli bir işlem de mobil cihazlarımız üzerinden gerçekleştirdiğimiz görevler arasına girdi. Instant Heart Rate kullanıcılara sadece mobil cihazlarını kullanarak nabızlarını ölçme şansı tanıyor.

Uygulamayı kullanabilmek için sadece parmağımızı kameranın üzerine yerleştirmemiz yetiyor. Geri kalan işlemleri uygulama tek başına tamamlıyor ve sonuçları ekranda gösteriyor. Grafiklerle gösterilen sonuçlar daima güvenilir sonuçlar sunuyor. Kullanıcılar kalp ritimlerini ayrıntılı bir şekilde takip edebiliyor. Sosyal medya desteği de sunan Instant Heart Rate'te aldığınız sonuçları Facebook ve Twitter gibi kanallar üzerinden paylaşma şansına sahibiz.

Testlerimiz esnasında başarılı sonuçlara imza atan ve görevini kullanıcıya minimum iş yükü bırakarak gerçekleştiren Instant Hearth Rate, bu kategoride kullanabileceği kaliteli bir seçenek arayanların ilk bakmaları gereken alternatifler arasında.

Emircan Erdoğan

Instant Heart Rate

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Insta Heart Rate nabzınızı ölçmek için kullanabileceğiniz kapsamlı ve pratik bir mobil uygulama.

Insta Heart Rate, Windows Phone'lar üzerine kullanabileceğiniz kapsamlı ve pratik kullanım özelliklerine sahip bir nabız ölçme uygulaması olarak dikkat çekiyor.

Bildiğiniz gibi mobil teknolojinin gelişmesiyle birlikte skiden yardımcı araçlar kullanarak gerçekleştirdiğimiz birçok görevi artık sadece mobil cihazlarımız üzerinden gerçekleştiriyoruz. Sağlık gibi önemli bir konu da bu görevler arasına dahil edildi.

Insta Heart Rate isimli bu güvenilir uygulama, kullanıcıların diledikleri yerde ve zamanda sadece mobil cihazlarınızı kullanarak kalp ritimlerini ölçmeye imkan tanıyor.

Uygulamanın öne çıkan özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Cihazın kamerasını kullanarak nabız ölçüyor
  • Ölçümleri kapsamlı bir şekilde raporlandırıyor
  • Hazırlanan raporlar herkes tarafından rahatlıkla anlaşılabilecek nitelikte
  • Veriler düzenli bir şekilde arşivleniyor
  • Ölçümler grafikler eşliğinde gösteriliyor
  • Facebook ve Twitter desteği sunuluyor

Sağlık konusunda hassassanız ve tansiyonunuzu pratik yoldan ölçebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Insta Heart Rate ihtiyacınız olan şey.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic Heart Rate

    Android cihazlar için kalp atışı ölçüm uygulamasıdır.
  • Instant

    Instant uygulaması sayesinde Android cihazınıza dair tüm kullanım istatistiklerinizi kolay yoldan görebiliyorsunuz.
  • Beejive Free Instant Messenger

    Beejive Free Instant Messenger, birçok sohbet uygulamasını bir arada barındıran kapsamlı bir sohbet uygulaması.
  • Twin Camera Instant

    Twin Camera Instant, çekildiğiniz resimlerde kendinizi kopyalayarak aynı resim karesinde 2 kere yer almanızı sağlayan başarılı ve eğlenceli bir Android uygulaması.
  • Heart Surgery Simulator

    Heart Surgery Simulator, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir kalp ameliyatı simülasyonu.
  • Heart of Honor: Burning Blood

    Heart of Honor: Burning Blood mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG'dir
  • Heart Star

    Heart Star, Fireboy and Watergirl (Ateş ve Su) oyununu hatırlatan bulmaca platform oyunu.
  • Rate My Pets

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz evcil hayvanlar için sosyal ağ uygulamasıdır.