Interface Traffic Indicator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME
0.78 MB DOSYA BOYUTU

Interface Traffic Indicator ağ trafiğinizi izlemenize olanak tanıyan küçük boyutlu ama güçlü bir programdır.

İnternet trafiğinizi göz önünde tutmak, gelen ve giden verileri anlık olarak görüntülemek istiyorsanız Interface Traffic Indicator bu amaçla kullanabileceğiniz başarılı bir program.

Kullanıcılar tarafından kolaylıkla kullanılabilecek program gayet sade ve temiz bir arayüze sahiptir. Ev ağı, kablo, modem veya ISDN bağlantılarını izleyebilirsiniz.

Takip etmek istediğiniz ağ bağlantısına ait IP numarasını girdikten sonra "First Contact" butonu yardımıyla, internet trafiğini görüntülemeye başlayabilirsiniz.

Acemi kullanıcıları başlangıçta zorlayacak bir program olsa da Interface Traffic Indicator bilgisayarınızda bulunması gereken yararlı araçlardan birisidir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Traffic Emulator

    Traffic Emulator sayesinde web sitenizin ne kadar ziyaretçiyi kaldırabildiğini kolayca görebilirsiniz.
  • SEO Traffic Booster

    SEO Traffic Booster, Windows cihazlarınızda sitenizin SEO işlemlerini yapabileceğiniz harika bir yazılım.
  • Traffic Travis

    İçerisinde SEO için gerekli araçlar barındıran Traffic Travis ile sitelerinizi analiz ederek rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz.
  • Drive Space Indicator

    Drive Space Indicator ile bilgisayarınızda bulunan sürücüler üzerinde bulunan boş alanı görüntüleyebilirsiniz.
  • Http Traffic Generator

    Web sitesi ve sunucularınızın ne kadar yükü kaldırabildiğini test edebilmek için bu sanal http trafiği uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Logical Disk Indicator

    Bilgisayarınızdaki mantıksal disk sürücülerini en kolay yoldan takip etmek ve yönetmek için hazırlanmış ücretsiz bir program.
  • NetShareMonitor

    NetShareMonitor, yerel ağ üzerinde paylaştığınız dosya ve klasörleri korumanız için geliştirilen ücretsiz bir ağ yazılımıdır.
  • Networx

    Networx, ağ bağlantınız üzerindeki dosya akışını ve hızını takip edebileceğiniz ücretsiz bir ağ bağlantısı uygulamasıdır.