Internet Download Accelerator

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74,662 TOPLAM İNDİRME
6.8 MB DOSYA BOYUTU

İndirme sırasında oluşan problemleri en aza indiren Internet Download Accelerator sayesinde dosya indirme işlemlerini daha hızlı ve daha sorunsuz yapabileceksiniz.

Kırık linkler, hız düşüklüğü ve indirilen dosyaların yönetimi konusunda kullanıcıların problemlerini en aza indiren Internet Download Accelerator sayesinde dosya indirme işlemleri hem hızlı hem de sorunsuz şekilde yapılabilir. Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Nescapegibi pek çok tarayıcının indirme yöneticisiyle entegre çalışabilen program kırık linkleri ayıklama, dosyaları parçalara bölerek en hızlı şekilde indirme ve indirilen dosyaları düzenleme konusundaki kullanışlı araçlarıyla oldukça başarılı.

Program Youtube, Google Video, Metacafe gibi video sitelerindeki videoları indirmenizi de sağlıyor. Progrmlar Youtbe HD1080 videolarda indirilebiliyor. İnternet bağlantınızı hızlandırmadan daha hızlı dosya indirme işlemi yapmanızı sağlayacak Internet Download Accelerator ücretsiz oluşuyla da kullanıcıların tercih ettiği bir yazılım.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Download Accelerator Manager

    İnternet üzerinden hızlı indirme işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız Download Accelerator Manager (DAM) ücretsiz indirme, hızlandırma ve yönetme programı tam size göre.
  • Download Accelerator Plus

    Download Accelerator Plus (DAP) dosya indirme işlemlerini %400'e kadar hızlandırmanın yanında popüler sitelerden video indirebiliyor.
  • Supersonic Download Accelerator

    Supersonic Download Accelerator gelişmiş birçok özelliğe sahip basit ve hızlı bir indirme programıdır.
  • BearShare Turbo Accelerator

    Bearshare'den dosya indirirken bağlantı hızınızı artırabilir ve bağlantı sorunlarını giderebilirsiniz
  • BitTorrent Turbo Accelerator

    BitTorrent ile dosya indirirken bağlantı hızınızı artırarak bağlantı sorunlarının giderilmesini sağlayabilirsiniz.
  • SpeedBit Video Accelerator

    Speedbit Video Accelerator, YouTube, Yahoo, Dailymotion, Metacafe, Facebook, MySpace, ABC, Veoh, Grouper, CNN, AOL Video, Bebo, Break, EA, ESPN, MSNBC gibi 150'den fazla video sitesiyle uyumlu çalışarak çevrimiçi videoların daha hızlı yüklenmesin
  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Mass Download

    Mass Download ücretsiz ve kullanımı basit bir dosya indirme yöneticisidir.