Internet Explorer 11

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82,757 TOPLAM İNDİRME

Internet Explorer 11 Windows 7 için Geliştirici Önizleme Sürümü, kullanıcıların Internet Explorer 11'i Windows 7 üzerinde denemelerine olanak sağlamaktadır.

Windows 8.1 Önizleme sürümüyle birlikte Microsoft tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan popüler internet tarayıcısının yeni sürümü olan Internet Explorer 11, Windows 7 Geliştirici Önizleme Sürümü'yle birlikte Windows 7 kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.

Bundan böyle Windows 7 kullanıcıları da Windows 8.1 önizleme sürümüne sahip olmadan Microsoft'un yeni tarayıcısı Interent Explorer 11'i kullanabilecek.

Internet Explorer 11'in yeni özelliklerini herkesten önce keşfetmek isteyen Windows 7 kullanıcıları Internet Explorere 11 Geliştirici Önizleme Sürümü'nü hemen bilgisayarlarına indirerek denemeye başlayabilirler.

Önizleme sürümü olmasına rağmen gayet hızlı ve akıcı olarak çalışan Internet Explorer 11, bilgisayarınız üzerinde çalışan sıradan bir tarayıcı gibi web siteleri üzerinde son sürat gezinmenize olanak tanıyor.

Microsoft'un yeni tarayıcısı Internet Explorer'ı herkesten önce indirerek, Windows 7 işletim sistemi üzerinde deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Explorer Timeline Remove

    Internet Explorer kullanıcıları zaman tünelini bu eklentiyi kullanarak ortadan kaldırabilirler.
  • Internet Explorer Google Toolbar

    Google Toolbar ile Internet Explorer internet tarayıcısı üzerinde Google'a ait özel servisleri daha hızlı ve kolay bir şekilde kullanabilir, araç çubuğu üzerinden Google aramaları gerçekleştirebilir, otomatik form doldurma, PageRank göster
  • Internet Explorer Developer Toolbar

    Microsoft tarafından geliştirilen Developer Toolbar eklentisini kullanarak Internet Explorer üzerinde gezdiğiniz sitelerin teknik özelliklerini inceleyebilir ve web sayfalarında karşılaştığınız sorunları çözerken zaman kazanabilirsiniz.
  • IE URL Editor v1.1

    Internet Explorer adres çubuğundaki url listesini düzenlemeye yarayan basit bir araçtır.
  • IE7Pro

    Internet Explorer 7 için IE7 pro ekibi tarafından hazırlanmış bir eklentinin yeni versiyonu.
  • KolayBar

    KolayBAR bir Internet Explorer eklentisidir. Sunduğu servislerle sörf tecrübenizi bir adım öteye taşır.
  • Speckie

    Speckie ile Internet Explorer üzerinde yazdığınız herhangi bir yazı üzerindeki imla hatalarını anında görerek düzeltebilirsiniz.
  • Pop-Down

    Internet Explorer kullanıcılarının popup reklam pencerelerini engellemek için kullanabilecekleri ücretsiz bir program.