iOS Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,725 TOPLAM İNDİRME
47.3 MB DOSYA BOYUTU

Windows için iOS Video Converter yazılımı, iOS işletim sistemi ile çalışan iPhone, iPad ve iPod Touch gibi cihazlarınızda Windows MPEG formatındaki videoların oynatılmasını sağlar.

Windows için iOS Video Converter yazılımı, iOS işletim sistemi ile çalışan iPhone, iPad ve iPod Touch gibi cihazlarınızda Windows MPEG formatındaki videoların oynatılmasını sağlar.

Desteklediği giriş video formatları: MOV (Quicktime), AVI, MP4, M4V, MP3, MP2 ve MPG.

Desteklediği çıkış video formatları: MP4 ACC’dir.

iPad, iPhone ya da iPod Touch cihazınızda izlemek istediğiniz bir video mu var? O halde bu videonun formatını, onu programa sürükleyip bırakarak değiştirebilirsiniz. Format dönüştürmenin yanı sıra; videonun çerçeve boyutunu, bit hızını, maksimum bitrate ve bitrate toleransını da en iyi hale getirebilirsiniz.

Hem Wi-Fi ve 3G hem de ayrı cihazlar için 4 farklı kaydedilmiş ayar mevcuttur. Kaydedilmiş her ayar, seçiminize bırakılmıştır. Tüm kontrolleri yapmak için özel ayarları da seçebilirsiniz. Wi-Fi’ın bant genişliğinin daha yüksek olması medeniyle bu ayarı seçerek işlem yaptığınızda yüksek çözünürlükte bir video elde edersiniz. Fakat 3G’nin bant genişliği düşük olduğundan, bu ayarı seçtiğinizde videolarınızın kalitesi de düşer.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Power Video Converter 1.5.43

    Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Absolute Video Converter

    Absolute Video Converter, kolay kullanımlı, sade bir arayüze sahip video format dönüştürme uygulamasıdır.
  • AV Video Converter

    AV Video Converter bilinen tüm ses ve video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürebilmeniz için tasarlanmış başarılı bir format dönüştürücüdür.
  • Total Video Converter

    Total Video Converter, video dönüştürücü ve ses dönüştürücü olarak kullanabileceğiniz başarılı bir format dönüştürme programıdır.
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.