IP Proxy Scraper

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,412 TOPLAM İNDİRME
0.07 MB DOSYA BOYUTU

Girdiğiniz web sitelerinin proxy sunucusu IP adreslerini bu ücretsiz ve açık kaynak kodlu programla öğrenebilirsiniz.

IP Proxy Scraper uygulaması özellikle web sitesi geliştirenlerin ve web sitelerini yönetenlerin işine yarayabilecek geliştirici araçlardan bir tanesi. Uygulama içerisine girdiğiniz web sitesinin proxy sunucusu IP adreslerini sizin için çıkartabilen ve ardından bunları panoya kopyalayabilen uygulama sayesinde elde edilmesi kolay olan bu bilgiye tek seferde ulaşabilir ve hemen hafızaya alarak diğer programlara yapıştırabilirsiniz.

Ana penceresinde tüm proxy sunucusu IP adreslerini gösterebilen uygulama, aynı zamanda birbirinin aynısı olan girdileri hemen ortadan kaldırabiliyor ve tek bir butona basarak anında kopyalamanıza izin veriyor. Arayüz olarak tek bir pencereden oluşan programın kullanımının ne kadar kolay olduğunu zaten tahmin edebilirsiniz. Tam olarak amaca yönelik hazırlanan program karmaşık araçlar içerisinde kaybolmamanız için hazırlanmış.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz IP Proxy Scraper tamamen güvenle kullanabileceğiniz ve kurulum sırasında herhangi bir program önerisi de yapmayan temiz ve açık kaynak kodlu uygulamalardan bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • X-Proxy

    X-Proxy, IP gizleme programıdır. IP adresini gizlemek, IP adresini değiştirmek için hızlı, kolay ve ücretsiz bir program arıyorsanız tavsiyemizdir.
  • Proxy Switcher

    Proxy Switcher, vekil sunucular üzerinden ve farklı IP adresleri göstererek internetten dolaşmanızı sağlar.
  • Smart VPN: Proxy

    Smart VPN: Proxy ücretsiz olarak yayınlanmış bir VPN uygulamasıdır.
  • myip

    myip programını kullanarak bilgisayarınızın IP adresini ve proxy bilgilerini kolayca tespit edebilirsiniz.
  • Gather Proxy

    Gather Proxy, kullanıcıların kendi proxy sunucularını oluşturabilecekleri ve proxy sunucuları hakkında bilgi toplayabilecekleri ücretsiz bir proxy programıdır.
  • Proxy Auto Checker

    Proxy Auto Checker, proxy sunucuları hakkında farklı detaylara ulaşabileceğiniz ve durumlarını kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir proxy yazılımıdır.
  • DyNaMiC PrOxY

    DyNaMiC PrOxY web tarayıcınızın proxy ayarlarını gerçek zamanlı olarak değiştirmenize olanak tanıyan yardımcı bir programdır.
  • Proxy+ v3.0

    Proxy+, LAN'dan internet erişimi paylaştırmak üzere tasarlanmış proxy ve posta sunucusudur.