iPhone/iPad Recorder

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,374 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.

iPhone/iPad Recorder, adından da tahmin edeceğiniz iPhone ve iPad cihaz kullanıcılarına özel ekran kaydedici, aynı zamanda ekranı bilgisayara yansıtmak için de kullanılabilen ücretsiz ve ufak boyutlu bir program.

iPhone ve iPad kullanıcısı olarak mobilde oynadığınız oyunu daha büyük ekranlı bilgisayarınızda oynamak, oynadığınız oyun veya uygulamayı videoya çekmek istediğinizde önünüze onlarca ekran kaydetme programı çıkacaktır. iOS cihazınızın ekranını kablosuz olarak bilgisayarınıza yansıtan bu programların çoğunluğu ücretli; ücretsiz olanlar da filigran veya belli bir süre kullanım gibi sınırlamalar getiriyor. Apowersoft’un iPhone iPad kaydedici programı Windows platformu için şimdiye kadar kullandığım en başarılı ekran yansıtma, kaydetme programı.

Ücretsiz indirip ayar yapmadan, jailbreaksiz kullanabileceğiniz programla iPhone ve iPad’inizi jailbreak yapmadan ekranını kolaylıkla bilgisayarınıza yansıtabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken programı kurduktan sonra açıp telefon veya tabletinizde AirPlay altından Apowersoft[isminiz]’e dokunmak. Bu noktadan sonra iOS cihazınızın ekranını kaydedebilir, ekran görüntüsü alabilir veya yansıtabilirsiniz.

iPhone/iPad Recorder Özellikleri:

  • iPhone / iPad ekranını bilgisayara yansıtma, aktarma
  • iPhone / iPad ekran videosu çekme
  • Jailbreak gerektirmez
  • Ufak boyutlu
  • Kullanıcı dostu Türkçe arayüz
Erkan Calp

iPhone/iPad Recorder

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
252 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını Mac bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.

iPhone/iPad Recorder, Mac bilgisayarınızda iPhone ve iPad’inizin ekranını bilgisayarınıza yansıtmak, ekran videosu çekmek için kullanabileceğiniz programlardan biri. Özellikle oyun videolarını kaydedenler için faydalı olduğunu düşündüğüm program ücretsizler arasında en iyisi.

Mac bilgisayara sahipseniz QuickTime programıyla iOS cihazlarınızın ekranını Mac’inize kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Ekran videosu çekerken video kalitesi dışında bir ayara ihtiyaç duymuyorsanız program yeterli ancak video çözünürlüğü dışında video formatını ayarlama, videoyu sosyal ağlarda paylaşma, ses kaynağını seçme gibi ekstra ayarlara ihtiyaç duyduğunuzda Apowersoft iPhone/iPad Kaydedici gibi işlevsel ekran kaydetme programları sizin için daha doğru seçim olacaktır.

Tek dokunuşla iOS cihazınızın ekranını Mac bilgisayarınıza yansıtma kolaylığı sunan program hem dikey hem de yatay konumda kaydı sorunsuzca yapıyor. İnternet bağlantı hızınız iyiyse fazla takılma da yaşamıyorsunuz. Programın tek kötü yanı belli süre ücretsiz kullanıma izin veriyor ancak ekranın köşesine filigran yapıştırma gibi istenmeyen şeyler içermiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Bulent's Screen Recorder 4

    Screen Recorder, ekran görüntülerini alabilmenizi vede istediğiniz ekran görüntüsünü video olarak kayıt yapmanızı sağlıyacak kullanışlı bir program.
  • Apowersoft Desktop Screen Recorder

    Apowersoft Desktop Screen Recorder, bilgisayar ekranınız üzerinde yer alan herhangi bir bölümün kaydedebileceğiniz güçlü bir ekran kayıt aracıdır.
  • iTop Screen Recorder

    iTop Screen Recorder, ücretsiz ve kullanımı kolay ekran kaydedici, ekran kayıt programı. Windows PC'ler içindir.
  • Free Screen Video Recorder

    Hem ekran kayıt aracı hem de ekran resmi çekmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Hanso Recorder

    Hanso Recorder, mikrofon yardımıyla ses kaydı yapabileceğiniz veya doğrudan bilgisayar seslerini kaydedebileceğiniz başarılı bir ses kayıt programıdır.
  • GiliSoft Video Recorder

    Windows için GiliSoft Video Recorder programı, ekranınızdaki görüntüyü, oyunları ve filmleri kaydetmenizi sağlayan bir ekran kayıt aracıdır.