iPlum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

iPlum ile ABD telefon numarası alabilir ve telefon gerektiren uygulamaları kolayca doğrulayabilirsiniz.

iPlum uygulaması ile Android işletim sistemli cihazlarınızdan sanal telefon numarası edinebilirsiniz.

Aylık 1 dolar karşılığında ABD merkezli telefon numarası alabileceğiniz iPlum uygulaması ile Skype, WhatsApp gibi uygulamalara kayıt olabiliyor ve hesabınızı doğrulayabiliyorsunuz. Uygulamayı kullananlar arasında ücretsiz mesajlaşma ve arama imkanı da sunan iPlum uygulaması ile dünyanın herhangi bir noktasında kullanabilmeniz mümkün.

200’den fazla ülkeye çağrı yapma ve SMS gönderme imkanı sunan uygulamada oldukça uygun fiyatlarla kredi satın alabilirsiniz. Uygulamaya üye olarak, uluslararası kullanımlarınız için ücretsiz 20 çağrı kredisi veren uygulama bu kredileri 1 yıl boyunca kullanabilmenize de olanak sağlıyor.

Uygulama özellikleri:

  • Gerçek ABD merkezli telefon numarası,
  • Dış numaralara çağrı ve SMS gönderme veya alma,
  • ABD’deki hatlara ücretsiz arama,
  • Wi-Fi, 3G, 4G ve LTE üzerinden kullanabilme.
Volkan Yılmaz

iPlum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
38.9 MB DOSYA BOYUTU

iPlum uygulaması ile sanal telefon numaranızı hızlı ve kolay bir şekilde numara alabilirsiniz.

Sanal bir telefon numarasına ihtiyacınız varsa, iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz iPlum uygulamasından hızlı ve kolay bir şekilde numara alabilirsiniz.

Çeşitli işleriniz için ek olarak bir telefon numarasına ihtiyaç duyuyorsanız, aylık sadece 1 dolar karşılığında ABD merkezli bir telefon numarası sunan iPlum uygulamasını indirebilirsiniz. WhatsApp gibi iletişim uygulamalarına kolaylıkla kaydolabileceğiniz bir numara tahsis eden iPlum uygulaması, uygulamayı kullanan diğer arkadaşlarınızla ücretsiz olarak arama ve mesajlaşma imkanını da sizlere sunuyor.

Oldukça uygun fiyatlarla arama ve mesajlaşma kredisi sunan iPlum uygulaması, 200’den fazla ülkeye arama ve SMS gönderme imkanı da sunuyor. Uygulamayı ilk defa yükleyecek olan iPhone ve iPad kullanıcıları için ücretsiz 20 çağrı kredisi veren iPlum uygulamasında, bu kredileri 1 yıl boyunca istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır