İrem Derici Şarkıları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,503 TOPLAM İNDİRME

İrem Derici Şarkıları, adından da anlayacağınız üzere popüler şarkıcılarımızdan İrem Derici'nin şarkılarını dinleyebilmenizi sağlayan ücretsiz bir müzik uygulaması.

İrem Derici Şarkıları, O Ses Türkiye ile birlikte bir anda popüler olan ve gönüllerimizde taht kuran İrem Derici'nin şarkılarınıu dinleyebileceğiniz bir Android uygulaması. Güçlü sesi ve etkileyici şarkı sözleri ile dinleyenleri büyülemeyi başaran İrem Derici'nin şarkılarını Android telefon ve tabletleriniz üzerinde dinlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Sesi ve şarkıları dışında güzelliği ve sempatik kişiliği ile ilgi gören İrem Derici, çok kısa sürede büyük başarılara imza attı. Özellikle YpouTube üzerindeki şarkıları, kendisinden çok daha popüler şarkıcıların kliplerinden kat kat fazla izlendi.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirerek kullanabiliyorsuınuz. Uygulamaya ilk girdiğinizde ekrana sadece bir play tuşu geliyor. Bu tuşa dokunarak şarkı listesinin gelmesini sağlayabiliyorsunuz. Daha sonra listeden sevdiğiniz İrem Derici şarkılarını seçerek istediğiniz şarkıyı dilediğiniz zaman dinleyebilmeniz mümkün.

Son derece basit olarak hazırlanan uygulama düşük boyutlu bir uygulama olduğu için cihazınızı da fazla yormuyor. Eğer İrem Derici şarkılarını seviyorsanız, uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz. Uygulama üzerindeki şarkılar sorunsuz çalmasına rağmen uygulamanın kapama konusunda biraz sıkıntısı var. Eğer kapamakta zorluk çekerseniz, cihazınızın ayarlar menüsünden uygulamalara girerek kapatmaya zorla diyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çocuk Şarkıları

    Çocuk Şarkıları, bebekler ve küçük yaştaki çocuklar için özel olarak geliştirilen ücretsiz bir Android şarkı dinleme uygulaması.
  • SoundTracking

    SoundTracking, ismini bilmediğiniz şarkıları isimlerini bulabilen, yeni şarkılar keşfetmenizi sağlayan ve bu şarkıları arkadaşlarınızla paylaşabildiğiniz ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Yabancı Rap Şarkıları

    Yabancı Rap Şarkıları, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızdan 2013 yılının en iyi yabancı rap şarkılarını dinleyebileceğiniz etkileyici ve güzel bir uygulamadır.
  • YouEX Music Explorer

    YouEX Music Explorer, en son çıkan popüler şarkıları keşfedebilmeniz için geliştirilen ücretsiz bir Android müzik keşfetme uygulaması.
  • ASUS Music

    Android cihazlarınızdaki ve bulut depolama hesaplarınızdaki şarkıları dinleyebilirsiniz.
  • Music Messenger

    Music Messenger ile dinlediğiniz şarkıları kişilerinizle kolay, hızlı ve eğlenceli bir şekilde paylaşabilirsiniz.
  • Playnex

    Playnex ile mekanlarda çalan şarkıları kendiniz belirleyebilirsiniz.
  • Soundwave

    Soundwave, arkadaşlarınızın hangi şarkıları dinlediğini takip edebileceğiniz başarılı bir Android uygulamasıdır.