Iron Force

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,620 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Iron Force, amacınızın düşman tanklarını yok etmek olduğu aksiyon ve heyecan dolu bir Android tank savaşı oyunudur.

Iron Force, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve heyecan dolubir tank savaşı oyunudur. Eğer tank savaşı oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Iron Force'u mutlaka denemelisiniz.

Oyundaki amacınız düşman tanklarını yok etmek. Tabi düşman tanklarını yok ederken kendi tankınızı da korumalısınız. Bunun dışında oyun içerisinde paraları, can paketlerini ve değerli taşları toplamalısınız. Bu eşyalar ile tankınızı geliştirebilir yada yeni tanklar alabilirsiniz.

Oyunun grafikleri ortalama kalitede diyebilirim. Biraz daha geliştirilmesi gerekiyor. Örneğin tankınız ile hareket ettiğinizde tankınızın paletleri hareket etmiyor. Bu nedenle tankınız sadece ekran duran bir resimden ibaret gibi görünüyor. Bunun dışında atmış olduğunuz mermiler hedefe biraz geç ulaşıyor. Mermilerin atış ve ulaşım süresinin optimize edilmesi ile oyun çok daha eğlenceli hale getirilebilir.

Oyun içerisinde toplamda 12 tank mevcut. İlk başladığınızda size zayıf ve yavaş bir tank veriliyor. Para kazandıkça bu tankı geliştirilebilir yada yeni tanklar alabilirsiniz.

Düşmanlarınız ile 4 farklı alanda savaşa girebilirsiniz. Ayrıca rakipleriniz ile savaşabilmek için diğer gruplara katılabilirsiniz. 3'e 3 yapacağınız tank savaşlarında yeteneğinizi konuşturarak hem akıllıca hareket etmeli hem de rakiplerinizi yok etmelisiniz. Eğer aksiyon ve savaş oyunlarını seviyorsanız Iron Force'u Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak yükleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Barış YANIK

Iron Force

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,908 TOPLAM İNDİRME
47.9 MB DOSYA BOYUTU

Iron Force, iPhone ve iPad'leriniz ile oynayabileceğiniz mükemmel ve aynı zamanda ücretsiz bir tank savaşı oyunudur.

Iron Force, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte oynayabileceğiniz mükemmel ve bir o kadar heyecanlı tank savaş oyunlarından bir tanesidir. Mükemmel grafik ve ses efektlerine sahip olan oyunu saatlerce hiç sıkılmadan oynayabilirsiniz.

Oyunu yükledikten sonra giriş yaparak 2 farklı moda giriş yaparak savaşa katılabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi 6 kişilik bir alanda herkesin birbirine düşman olduğu ve sadece tek bir kazananın olduğu oyun modu. Bu oyun modunda gördüğünüz her rakibi yok etmeye çalışmalısınız. Diğer oyun modu ise 3'e 3 olarak takım halinde yapılan savaşlar. Bu savaşlarda takım oyunu oynayarak, takım arkadaşlarınız ile strateji geliştirerek karşı takımı yok etmeye çalışıyorsunuz. Oldukça heyecanlı mücadelelerin ve savaşların yaşandığı oyunu nefeslerinizi tutup heyecanla oynayacağınıza eminim.

Oyunun en güzel yanlarından birisi ise arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilme fırsatı. Savaş oyununa meraklı diğer arkadaşlarınız ile ister takım kurarak isterseniz onlara düşman olarak savaşa girebilirsiniz. Oyunda 12 farklı seçebileceğiniz tank ve 4 farklı savaş arenası bulunmaktadır. Tanklarınızın gücünü, hızını ve diğer özelliklerini arttırabileceğiniz bir sistem mevcut. Tank gelişimlerini dikkatli yaparak tankınızı yok edilemez bir canavara dönüştürebilirsiniz. Ayrıca 4 farklı arenanın her birinde avantajlı ve zayıf noktalar bulunmaktadır. Oynadıkça daha da alışarak öğreneceğiniz arenalarda bir süre sonra tüm detayları biliyor hale gelerek adeta usta bir savaşçı olabilirsiniz.

Rakiplerinizle karşılaşmadan önce oyuna alışabilmek için oyun içerisindeki botlarla istediğiniz kadar pratik yaparak hazır hale gelebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz Iron Force oyununda ister tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla birlikte rakiplere veya onlara karşı savaş vererek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Iron Force 2

    Tank birliğinizi kurun ve savaş alanına hükmedin.
  • Tank Battle: War of Iron Force

    Tank Battle: War of Iron Force (Tank Strike Battle: Warthunder), tüm Android cihazlarda oynanabilen tank savaşı oyunu.
  • Iron Snout

    Iron Snout mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Photon Strike: Galaxy Force

    Photon Strike: Galaxy Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Assault Force: Zombie Mission

    Assault Force: Zombie Mission bolca aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Law Abiding City Police Force

    Law Abiding City Police Force mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Anti Terror Force

    Anti Terror Force, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit ve eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Iron Desert

    Iron Desert ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur