Iron Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
560 TOPLAM İNDİRME

Iron Knights zengin bir içeriği oyunculara sunuyor

Iron Knights eğer aksiyon RPG türünde mobil oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir oyundur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Iron Knights fantastik bir dünyada geçen bir hikayeye sahip. Oyunda herşey kendini karanlığa teslim etmiş bir papazın Armross İmparatorluğu'nu da karanlığa sürüklemeye çalışmasıyla başlıyor. Yüzyıllar boyunca barış içinde yaşamış olan Armross İmparatorluğu baş papaz Balmostat'ın dünyaya açılan yeraltı kapıları açmasıyla kanlı ve kaos içerisindeki bir geleceğe adım atıyor. Balmostat, Karanlık Kral Maggedron'un dünyaya çıkmasını sağlamıştır. Bize düşen görev ise Maggedron'u ve ordularını durdurarak Armross İmparatorluğu'nu kurtarmaktır.

Iron Knights oyunculara tatmin edici bir grafik kalitesi sunmakta. Özellikle aydınlatma ve görsel efektlerde öne çıkan grafik teknolojisi ortalamanın üzerinde bir kalite sunmakta. Iron Knights'ta tek bir kahramanı yönetirken yanına yardımcılar alarak grup halinde zindanları ziyaret ediyoruz. Bu yardımcılarımız ise özel yeteneklere sahipler. Oyunda ilerledikçe yeni yardımcıları keşfedebiliyor ve yeteneklerinden yararlanabiliyoruz.

Iron Knights'da yer alan farklı oyun modları oyuna zenginlik katmakta. Kimi oyun modunda sıradan düşmanlara karşı hayatta kalma mücadelesi verirken kimi oyun modunda bölüm sonu canavarı avına çıkıyoruz. Özellikle savaş sisteminde renkli ve yoğun kombolar içeren Iron Knights aksiyon ve RPG elementlerini güzel bir şekilde kullanan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Iron Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Iron Knights bolca aksiyon içeren bir rol yapma oyunudur

Iron Knights mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve boş zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olacak bir mobil rol yapma oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Iron Knights'da ihanete uğrayan fantastik bir imparatorluğun hikayesi konu alınıyor. Armross İmparatorluğu çağlar boyunca barış içerisinde yaşamıştır ve düzenin simgesi olmuştur; fakat herşey baş papaz Balmostat'ın karanlığa teslim olmasıyla değişmiştir. Balmostat dünyaya açılan geçitler açarak karanlık kral Maggedron'un ve istilacı ordularının Armross İmparatorluğu'nu işgal etmesine neden olmuş ve imparatırluğu kaosa sürüklemiştir. Biz kaos içerisindeki bu dünyaya dahil oluyoruz ve karanlık kralın bütün ölümlüleri kölesi yapmasına engel olmaya çalışıyoruz.

Hack and Slash mekaniklerine sahip olan Iron Knights'da zindanlara inerek birçok farklı şeytani yaratıkla karşılaşmaktayız. Bunun yanında bölüm sonu canavarları da bizleri bekliyor. Oyunda tek bir kahramanı yönetirken yanına yardımcılar alabilmekteyiz. Bu yardımcılar ise özel yeteneklere sahipler ve savaşların gidişatını değiştirebilmekteler. 200'ün üzerinde farklı yardımcı kahramana yer veren Iron Knights bu konuda oyunculara bolca seçenek sunuyor.

Iron Knights'ın grafikleri oldukça şatafatlı. Özellikle kombolarımızın görsel efektleri göz alıcı seviyede. Bunun yanında aydınlatmalara da özen gösterilmiş. Farklı oyun modlarına da sahip olan Iron Knights sizi uzun süre eğlendirebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RPS Knights

    RPS Knights, Android platformunda retro görsellere sahip rpg strateji oyunu.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • Kritika: The White Knights

    Kritika: The White Knights, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir RPG oyunu.
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Seven Knights

    Seven Knights, yaratıklarla savaştığınız ücretsiz ve Türkçe rol yapma oyunu.
  • Blood Knights

    Blood Knights mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur.
  • Simple Knights

    Simple Knights, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.
  • Iron Maiden: Legacy of the Beast

    Iron Maiden: Legacy of the Beast, heavy metal grubu Iron Maiden'ın Android cihazlarda oynanabilir resmi oyunu.