Ironkill: Robot Fighting Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME

Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza aksiyon dolu bir robot dövüşü oyunu olarak çıkıyor.

Ironkill: Robot Fighting Game uygulama marketlerde eşine az rastlanır türden bir deneyim yaşatan oyunlardan biri. Robotların epik savaşlarına tanık olduğumuz bu ücretsiz oyunda kendi robotlarımızı tasarlayıp rakiplere karşı koyabiliyoruz. iOS ve Android için sunulan bu oyuna Facebook bağlantımızı kullanarak başlayabiliyoruz.

Oyuna başladıktan sonra teke tek robot savaşlarına katılıyor ve yeteneklerimizi sergilemeye başlıyoruz. Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi oyunseverlere kendi robotlarını tasarlama şansı vermesi ve sunduğu seçeneklerin bir hayli geniş olması. Dövüşlerden kazandığımız paraları kullanarak robotumuzu upgrade edebiliyor ve onu daha güçlü bir hale getirebiliyoruz. Bu sayede dövüşler esnasında rakiplerimize karşı avantaj elde edebiliyoruz.

Grafik olarak beklentilerimizin bir hayli üzerinde yer alan Ironkill: Robot Fighting Game türünün en iyi oyunlarından bir tanesi ve ücretsiz olarak sunuluyor olması en büyük avantajı. Gerek dinamikler, gerekse atmosfer olarak Ironkill: Robot Fighting Game denenmeye değer oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Ironkill: Robot Fighting Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME

Ironkill: Robot Fighting Game dövüş oyunu dinamiklerini robot temasıyla başarılı bir şekilde birleştiriyor ve ortaya keyifli bir yapım çıkartıyor.

Ironkill: Robot Fighting Game mobil cihazlarda uzun zamandır özlemini çektiğimiz bir boşluğu dolduruyor. Uygulama marketlerde ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir dövüş oyunu bulmak gerçekten çok zor. Bu oyun ile bu dönem sona eriyor gibi gözüküyor. Birçok oyunseverin ilgisini çekeceğini düşündüğüm robot temasıyla dövüş oyunu dinamiklerini birleştiren Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza başarılı bir mobil oyun olarak çıkıyor.

Oyunda buraya kadar anlatılanlardan anladığınız gibi robotların amansız dövüşlerine tanık oluyoruz. Oyuna girebilmek için ya Facebook ya da Game Center hesabımızı kullanıyoruz. Bu evreden sonra karşımıza çıkan rakipleri teker teker aradan çıkartmaya ve ilerlemeye çalışıyoruz.

Ironkill: Robot Fighting Game’de kendi robotlarımızı tasarlayıp dilediğimiz özelliklerle donatabiliyoruz. Robotlarımıza farklı özellikler ve yetenekler ekleme şansına sahibiz. Elbette dövüştükçe ve kazandıkça daha fazla gelir elde ediyor ve sahip olduğumuz robotu birçok bakımdan upgrade edebiliyoruz.

Oyunun değinmemiz gereken bir başka noktasıysa grafikleri. İyi tasarlanmış ve gelişmiş bir modelleme tekniği kullanan oyunda grafiklere bağlı bir memnuniyetsizlik yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Ironkill: Robot Fighting Game genel olarak başarılı bir oyun ve gerçekten oynanmayı hak ediyor. Eğer dövüş oyunları ilginizi çekiyorsa Ironkill: Robot Fighting Game sizi mutlaka tatmin edecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robot Fighting 2

    Robot Fighting 2, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir robot dövüşüdür.
  • Ultimate Robot Fighting

    Ultimate Robot Fighting, dövüş oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.
  • Ragdoll Warriors : Crazy Fighting Game

    Gerçek zamanlı dövüşlere katılacağız.
  • Mutant Fighting Cup 2

    Mutant Fighting Cup 2 ile kendi mutantını geliştirerek aksiyon dolu savaşların içerisine atıl.
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Fighting Tiger

    Fighting Tiger, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların oynayabileceği ücretsiz bir dövüş oyunu.