İstanbul HD Duvar Kağıtları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
499 TOPLAM İNDİRME

İstanbul HD Duvar Kağıtları, İstanbulluların yada İstanbul hasreti çekenlerin kullanabileceği ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulamasıdır.

İstanbul HD Duvar Kağıtları, isminden net bir şekilde anlaşıldığı üzere içerisinde İstanbul'a ait en güzel HD resimleri bulabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Uygulama içerisinde bulunan tüm İstanbul resimleri, kullanıcıların cihazlarında duvar kağıdı olarak kullanabilmesi için özenle seçilmiştir. Birbirinden güzel İstanbul manzaraları ait yüksek çözünürlükteki ve kaliteli resimleri Android telefon ve tabletlerinizin arkaplanı olarak ayarlayarak dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Mobil cihazlarınızı kişiselleştirmeyi seviyorsanız, İstanbul'lu iseniz yada İstanbul hasreti çekiyorsanız bu uygulama tam size göre olabilir. Farklı İstanbul manzaralarına ait görüntüleri sürekli değiştirerek cihazınızın güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İstanbul Duvar Kağıtları

    İstanbul Duvar Kağıtları, İstanbul şehrinin en güzel manzaralarından oluşan ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Wallpapers HD

    Wallpapers HD, Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletlerinizi ekranı için birbirinden güzel ve renkli duvar kağıtları içeren ücretsiz bir uygulamadır.
  • Wallcraft APK

    Android duvar kağıdı uygulaması Wallcraft APK, cep telefonunuz için 4k ve HD duvar kağıtları sunar. 4d ve 3 boyutlu duvar kağıdı da bulabilirsiniz.
  • LG G2 HD Duvar Kağıtları

    LG G2 HD Duvar Kağıtları, LG G2 model android cihaz üzerinde ve diğer Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz birbirinden güzel HD duvar kağıtları bulunduran yararlı bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Galatasaray Duvar Kağıtları HD

    Galatasaray Duvar Kağıtları HD, cihazının ekranını Galatasaray'la süslemek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir uygulama.
  • ASUS Fonepad Duvar Kağıtları

    ASUS Fonepad cihazların ekran boyutu ve çözünürlüğüne göre ayarladığımız duvar kağıtları ile cihazınızı daha da renklendirebilirsiniz.
  • Google Nexus 10 Duvar Kağıtları

    Google Nexus 10 tabletler için hazırladığımız duvar kağıtları ile tabletinizi daha keyifli şekilde kullanabilirsiniz.
  • Full HD Wallpapers

    Full HD Wallpapers uygulamasında yüksek kaliteli duvar kağıtları indirebilirsiniz.