iStunt 2

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
223 TOPLAM İNDİRME
31.3 MB DOSYA BOYUTU

iStunt 2, 2 boyutlu grafiklere sahip eğlenceli ve bağımlılık yapan bir snowboard oyunu.

iStunt 2, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve bağımlılık yapan bir snowboard oyunu. Çizgi film tarzı grafikleri ile dikkat çeken oyun hem tablette hem de masaüstü bilgisayarda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış ve kolay oynanış rağmen uzun süre sizi cihaz başına kilitleyecek kadar başarılı yapım.

iStunt 2, görsel açıdan mağazadaki diğer snowboard oyunlarından geri kalsa da eğlence dozajı yüksek bir oyun olduğundan bu açığını kapatıyor. Kar sörfü tahtamızla birbirinden tehlikeli hareketler yaparak en yüksek puanı almaya çalıştığımız oyunda yarıştığımız pistte yok yok. Dev buzullar, ucu oldukça keskin bıçaklar, uçurumlar, raylar gibi engelleri aşmanın tek yolu ise kar sörfü tahtasını ustalıkla kullanmak.

Yer yer fizik kurallarını hiçe saydığımız oyunda her biri belli bir alışma sürecinden sonra geçilebilecek 80 bölüm bulunuyor.

Erkan Calp

iStunt 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME

iStunt 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğini eğlenceli ve sürükleyici bir kar sörfü oyunudur.

iStunt 2, kendinizi yamaçlardan aşağı bırakacağınız oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir kar sörfü (snowboard) oyunudur.

Tamamlamanız gereken birçok bölümün ve atlatmanız gereken birçok engelin sizi beklediği oyunda başarılı olabilmek için imkansız denebilecek akrobatik hareketleri yapmanız, ölümcül testerelerden kaçmanız ve yerçekimini alt üst edecek atlayışlar gerçekleştirmeniz gerekecek.

Üstün fizik unsurlarını, inanılmaz duyarlı kontrolleri ve mükemmel grafikleri bir araya getiren oldukça eğlenceli bir oyun olan iStunt 2'nin başındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Heyecan verici ve yüksek zorluk seviyesine sahip farklı bölümleriyle, oyunculara eğlenceli bir oynanışı garantileyen iStunt 2, adrenalin limitlerini zorlamak isteyen tüm mobil oyuncuların denemesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

iStunt 2 Özellikleri:

  • Mükemmel grafikler
  • Üstün fizik kontrolleri
  • Yerçekimi ve yerçekimsiz alanlar
  • Raylar, güçlendiriciler ve hayranlar
  • Başarımlar ve skor listeleri
Can Çevrim

iStunt 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

iStunt 2, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir snowboard oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir snowboard oyunu olan iStunt 2 ile heyecan ve adrenalin dolu dakikalar sizleri bekliyor.

Kar sörfü tahtanıza atlayarak yamaçlardan aşağıya doğru kaymaya başlayacağınız oyunda sizleri bekleyen birbirinden zorlu bölümler ve her bölüm içerisinde karşınıza çıkacak olan birçok engel yer alıyor.

Mükemmel grafikleri ve akıcı kontrolleriyle sizleri mobil cihazlarınızın başına hapsedecek olan iStunt 2'u oynarken saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

İmkansız olarak nitelendirebileceğiniz akrobatik hareketler yapacağınız, karşınıza çıkan engellerden kaçmaya çalışacağınız ve yer yer yerçekimi kurallarını hiçe sayarak inanılmaz uzunlukta atlayışlar gerçekleştireceğiniz oyunda adrenalin bir an olsun düşmüyor.

Sörf oyunlarını seviyorsanız ve kar sörfünü de denemek istiyorsanız iStunt 2'yi mutlaka oynamanızı öneriyorum.

iStunt 2 Özellikleri:

  • Etkileyici retina grafikler
  • Hızlı oynanış ve mükemmel dengeli kontroller
  • Birbirinden zor 88 bölüm
  • Oyun marketinde yer alan farklı eşyalar
  • Skor tabloları
Can Çevrim

iStunt 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
490 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

iStunt 2, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir kar sörfü oyunudur.

iStunt 2, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan bir kar sörfü (snowboard) oyunudur.

Sörf tahtasına atlayarak karlı yamaçlardan aşağı doğru kaymaya başlayacağınız oyunda öncelikli amacınız dengede durmayı başararak, karşınıza gelecek olan birbirinden zorlu bölümleri geçmek ve yüksek puanlar toplamak. Bir yandan dengede durmaya çalışırken bir yandan da karşınıza çıkacak olan buzullar, keskin bıçaklar ve uçurumlar gibi tehlikelerden de kaçmanız gerekiyor.

Oyunda yüksek puanlar toplayarak en iyiler listesine adınızı yazdırabilmek için bölüm içerisinde imkansıza yakın akrobatik hareketler yapmanız, engellerden kaçmanız ve parkurları olabildiğince çabuk tamamlamanız gerekiyor.

Etkileyici grafikleri, benzersiz kontrolleri ve etkileyici fizik motoruyla dikkatleri üzerine çeken bir oyun olan iStunt 2, Windows Phone cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz en benzersiz ve sürükleyici kar sörfü oyunudur.

Boş zamanlarınızı en keyifli şekilde değerlendirmenize olanak tanıyacak olan iStunt'u tüm Windows Phone kullanıcılarının denemesini öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

    Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ile eski günlere geri dönün. Bir döneme damgasını vurmuş bu oyun ile akrobatik hareketler yapın ve stilinizi konuşturun.
  • Ski Safari 2

    Ski Safari 2, Windows cihazlarda ücretsiz oynanabilir kayak oyunu.
  • The Golf Club 2

    The Golf Club 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir golf simülasyonudur
  • Skateboard Party 2

    Skateboard Party 2, ister tek başınıza isterseniz de çevrimiçi oynayabileceğiniz 3 boyutlu kaykay oyunudur.
  • Skateboard Party 2 Lite

    Skateboard Party 2 Lite, Xbox kontrolcüsü ile de oynayabileceğiniz ücretsiz bir kaykay oyunudur.
  • Snowboard Party 2

    Snowboard Party 2, Ratrod Studios'un popüler snowboard kış sporları oyununun ikincisi.
  • Blobby Volley 2

    Blobby Volley 2 oyunu bilgisayarınıza yükledikten sonra ister internet üzerinden, isterseniz arkadaşlarınızla internet bağlantısı olmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir voleybol oyunudur.
  • Mini Golf Stars 2

    Mini Golf Stars 2, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteği sunan tek golf oyunu.