Jaksta Media Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
538 TOPLAM İNDİRME
13.07 MB DOSYA BOYUTU

Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır

Jaksta Media Converter kullanıcılara video dönüştürme, ses dönüştürme ve DVD yazma konularında yardımcı olan ve zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme yazılımıdır.

Jaksta Media Converter'ın temel amacı format uyumsuzluğu nedeniyle farklı cihazlarda oynatmakta sıkıntı yaşadığınız video ve ses dosyalarını bu cihazlarla uyumlu hale getirebilmektir. Programı kullanarak bilgisayarınızda kayıtlı müzik veya video dosyalarını 130'un üzerinde farklı formata çevirebilmektesiniz. Genel olarak kolay bir kullanım sunan program kullanım için herhangi bir format bilgisine sahip olmayı gerektirmiyor.

Jaksta Media Converter dönüştürdüğümüz video ve ses dosyalarını DVD'lerimize yazmamıza da imkan tanıyor. Bu sayede dönüştürdüğümüz ses ve video dosyalarını DVD'lerimize arşivlemek için ek bir yazılım kullanmamıza gerek kalmıyor.

Jaksta Media Converter bize dönüştürülecek videolar ve ses dosyaları için hazır profillerde sunuyor. Bu profiller yaygın olarak kullanılan mobil cihazların ve konsolların ayarlarının yer aldığı otomatik dönüştürme kalıpları halindedir. Bu profiller sayesinde el ile herhangi bir ayar yapmadan direkt kullandığımız cihazlarla uyumlu videolar yaratabiliyoruz. Eğer ayarları yine de el ile değiştirmek isterseniz program buna da izin vermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • E-Z Media Converter

    E-Z Media Converter, popüler ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Quick Media Converter HD

    Quick Media Converter HD medya dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan kapsamlı bir format dönüştürme programıdır.
  • IceCream Media Converter

    IceCream Media Converter programını kullanarak video ve ses formatlarını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Media Converter Free

    Media Converter Free, medya dosyalarınızın formatları arasında dönüştürme işlemi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • AV Media AV Audio Converter

    AV Audio Converter ile ses dosyalarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • Leapic Media Converter

    Elinizdeki ses ve video dosyalarının formatlarını dönüştürmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Mobile Media Converter

    Cep telefonunuza melodi yapmak istediğiniz dosyaları hangi program ile hangi formata çevireceğinizi bilemiyorsanız bu programı denemelisiniz.