Javelin Masters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Javelin Masters 2'de elimizdeki mızrağı en uzağa fırlatmaya çalışıyoruz.

Javelin Masters 2 hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir mızrak atma oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyundaki temel amacımız mızrağı mümkün olduğunca uzağa atmak ve kazanmak.

Oyunda ilk göze batan detaylar arasında eski tarz nostaljik grafikler yer alıyor. Pikselleştirilmiş grafikler oyunun kalitesinden çalmak yerine ona bambaşka bir hava katıyor. Bu arada kontrollere de değinmek gerek.

Ekranın sağ tarafındaki ayaklara basarak karakteri hareket ettirebiliyoruz. Bu noktada çok dengeli olmamız gerekiyor. Sınıra geldikten sonra soldaki fırlatma tuşuna basarak mızrağı fırlatıyoruz. Ne kadar uzağa atabilirsek o kadar iyi.

Farklı mızrak ve ayakkabı çeşitleri, kişiselleştirilebilir butonlar ve en yüksek puanı alanlar tablosu ile Javelin Masters 2 dikkate değer spor oyunları arasındaki yerini rahatlıkla alıyor.

Emircan Erdoğan

Javelin Masters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Javelin Masters 2 eski moda grafikleri ve eğlenceli oyun yapısıyla öne çıkan bir sırıkla atlama oyunudur.

Javelin Masters 2 özellikle spor oyunlarına merakı olanların denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Oyunun öne çıkan özelliklerinden bir tanesi de hem iPhone hem de iPad cihazlara tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olması.

Oyunda yer alan kontroller basit tutulmaya çalışılmış ve başarılı da olunmuş. Elbette söz konusu bu kontrollere alışması biraz zaman alıyor. Ekranın sağ tarafında yer alan ayak işaretlerine sırayla dokunarak karakterin koşmasını sağlıyoruz. Solraki atlama butonuna basarak da mızrağı atabiliyoruz.

Grafik kalitesi olarak Javelin Masters 2’de biraz eskiyi anımsatan pikselleştirilmiş grafiklere yer verilmiş. Kalitesiz demek doğru olmaz zira oyunun atmosferi bu şekilde sağlanıyor. Elbette bazı noktalarda eskiği var fakat bunlar oyunu genel olarak çok da negatif etkilemiyor.

Eğer spor oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz mütevazi bir oyun arıyorsanız Javelin Masters 2’yi mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Javelin Masters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Javelin Masters 2, Windows Phone 8 üzeri cihazlarda oynanabilen bağımlılık yaratan yepyeni bir spor oyunu.

Javelin Masters 2, Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz bir spor oyunu. Hill Climb Racing, Fail Hard gibi oldukça popüler oyunların geliştiricisi Fingersoft’un imzasını taşıyan yapım görsel açıdan oldukça zayıf olmasın karşın ilginç bir şekilde uzun süreler oynattırıyor ve de kısa sürede bağımlılık yapıyor.

Windows Phone cihazınızda oynadığınız oyunlar arasında spor da yer alıyorsa Javelin Masters 2’yi kesinlikle indirip oynamanızı tavsiye ediyorum. Grafikleri gördüğümde DOS işletim sistemini kullandığım zamanlara gittiğim oyunu oynamaya başladığımda oldukça şaşırdım. Görsel açıdan tabiri yerinde ise yerlerde sürünen oyun o kadar zevkli bir oynanış sunuyor ki bir kere oynamakla yetinmiyorsunuz.

Cirit tutan bir sporcuyu yönettiğimiz oyunda amacımız ciriti olabildiğince uzağa fırlatmak. Bunun için öncelikle sporcunun ciriti düzgün tuttuğundan emin olmamız gerekiyor. Sonrasında sağ alta konumlandırılmış butonlara dokunarak sporcunun koşmasını sağlıyoruz ve atış noktasına geldiğimizde de ciriti bırakıyoruz. Ne kadar uzun mesafe atarsak sporcumuz o kadar gelişiyor ve sonraki atışları daha düzgün yapabiliyor. Bu noktada bir ipucu paylaşmak istiyorum. En iyi atışı yapmak için üç şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Birincisi; sporcunuzun ciriti tutuş şekli. İkincisi; sporcunuzun koşma hızı (ayak butonlarına ne kadar seri dokunursanız o kadar hızlı koşuyorsunuz.) Üçüncüsü de; doğru zamanlama. Bu üç unsura dikkat ederseniz kolaylıkla rekor kırabilir ve diğer oyuncuları geride bırakabilirsiniz.

Javelin Masters 2, vakit geçirmek için harika bir Windows Phone oyunu. Görsellikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz kesinlikle indirin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Javelin Masters 3

    Javelin Masters 3, retro görsellere sahip cirit atma oyunu.
  • NEO TURF MASTERS

    NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Downhill Masters

    Motorsikletinize atlayın ve şampiyonlukları kapın.
  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • Ping Pong Masters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.
  • Javelin Browser

    Javelin Browser Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir web tarayıcıdır.
  • Fit the Fat 2

    Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu