Javelin Masters 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Javelin Masters 3, retro görsellere sahip cirit atma oyunu.

Javelin Masters 3, eski nesil oyuncular arasında iseniz iki kat keyif alarak oynayacağınız spor oyunları arasında. Retro stil görselleriyle eski dönem oyunları hatırlatan yapımda Helsinki, Los Angeles ve Rio’da cirit atma yarışına katılıyoruz. Olimpiyat oyunlarına hazırlandık; şimdi ise meyvesini toplama zamanı.

Oyunda amacımız üç yerde de en iyi cirit atan sporcu unvanına sahip olmak. Kalabalığın coşkusunu arkamıza alarak olabildiğince hızlı koşup ciriti uzun mesafeye atmamız gerekiyor. Seri dokunuşlarla yeterince hızlandıktan sonra ilk çizgide atış pozisyonu alıyor, çizgiye bastığımız noktada ciriti fırlatıyoruz. Ciritin saplandığı noktaya bayrağımızı dikmeyi başarırsak birinci olarak tamamlıyoruz.

Oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Sağ yandaki ayaklara seri dokunarak koşuyor, soldaki el simgesine dokunduğumuzda atış pozisyonu alıyor, bıraktığımızda da atışımızı gerçekleştiriyoruz. Tabii ki ne hızlanmak ne de ciriti atmak daha doğrusu uzun mesafeye atmayı başarmak kolay değil.

Erkan Calp

Javelin Masters 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Javelin Masters 3, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro cirit atma oyunu.

Javelin Masters 3, retro stil görsellere sahip oyunlara hayranlık duyuyorsanız iPhone ve iPad'inizde oynarken keyif alacağınız bir spor oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere cirit atmadaki başarımızı gösteriyoruz.

Rio, Los Angeles, Helsinki’de bulunduğumuz oyunda sadece ülkemize altın madalyayı kazandırmak için değil; cirit atmada dünya rekoru kırmak için mücadele ediyoruz.

Ciriti oldukça uzun mesafeye dikmek elbette kolay olmuyor. Çok iyi hızlanmamız, doğru noktada atış pozisyonumuzu ayarlamamız ve tam zamanında ciriti atmamız gerekiyor. Hızlanmak için sağ alttaki butonları, ciriti fırlatmak için de soldaki butonu kullanıyoruz. İlk aşamada parmaklarımızı olabildiğince seri kullanarak koşuyoruz. İkinci aşamada el simgesine basılı tutarak atışa hazırlanıyoruz. Son olarak çizgiye geldiğimizde bırakıp ciritin havada süzülüşünüzü izliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Javelin Masters 2

    Javelin Masters 2'de elimizdeki mızrağı en uzağa fırlatmaya çalışıyoruz.
  • NEO TURF MASTERS

    NEO TURF MASTERS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Downhill Masters

    Motorsikletinize atlayın ve şampiyonlukları kapın.
  • Javelin Browser

    Javelin Browser Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir web tarayıcıdır.
  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • Ping Pong Masters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.
  • Vehicle Masters APK

    Çeşitli onlarca görevi yerine getireceğiniz Vehicle Masters APK'da, kargoculuktan itfaiyeciliğe kadar tüm görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.
  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.