JDM Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME

Pistteki adrenalin en üst seviyeye çıktığını hissedin.

Gerçek sürücüyü tecrübe edin, hızı hissedin ve Drift Legends'in yaratıcılarından yeni bir yarış oyununda adrenalinin yükseldiğinin farkına varın. Efsanevi bir Japon otomobiline atla ve gaza basmaya başla!

Çeşitli pistlerde efsanevi Japon arabaları sürün. Rekoru kırın, farklı yarış etkinliklerine katılın, giriş seviyesinden başlayarak Pro lig sürücüsü olma yolunda her gün kendinizi yükseltin. Hayalinizdeki arabaları kazanın, parçalarını toplayın, modifiyenizi yapın ve piste çıkmaya hazırlanın. Araba davranışının her yönünü simüle ederek gerçekçi fiziğin tadını çıkarın.

Yarış için özel olarak yaratılmış çeşitli güzel pistlerde yarışın ve zaman saldırısı, hayatta kalma ve diğer zorlu oyun modlarını test edin. Ağırlık ve gücü deneyimleyin, dengenizi bulun. Arabalarınızı boya, ayarlama, yükseltme ve jantları kullanarak benzersiz hale getirin.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Street Racing 3D APK

    Street Racing 3D APK Android yarış oyununda sokak yarışlarına katılıyorsunuz. Hız sınırının olmadığı online yarışlarda birinci olmaktan başka şansınız yok!
  • Rival Stars Horse Racing APK

    Rival Stars Horse Racing APK at yarış oyunları arasında en kapsamlısı. Android için at yarışı oyunu arayanlara tavsiye edilir.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.
  • F1 Mobile Racing

    F1 Mobile Racing, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Formula 1 yarış oyunu.