Jelly Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Jölelerle platformdan platforma uçun.

Jelly Run, Ketchapp’ın birçok kez baştan başlamanıza rağmen bıkmayacağınız, hırs yapacağınız oyunları arasında. Daha çok sinir edici derecede zor bir o kadar bağımlılık yapan oyunlarla karşımıza çıkan yapımcının son oyununda jöleleri tuzaklarla dolu platformlarda zıplatarak ilerletiyoruz. Hareketli bir oyun ve bir anlık dalgınlığı asla kabul etmiyor.

Yine Ketchapp’ın bir oyunu olan Jelly Jump’ı oynamış olun olmayın, refleks gerektiren hareketli oyunları seviyorsanız, sinir sisteminiz de yeterince sağlamsa Jelly Run’ı hemen Android telefonunuza indirin. Oyunda durma lüksü olmayan jöleleri yönetiyoruz. Hız kesme tuşu olmadığından tuzakları aşmak için ekrana dokunup zıplıyoruz. Üzerinde son hız gittiğimiz platform kesik kesik. Daha da kötüsü; karşımıza çıkan yüksek duvarlar da hareketli yapıda.

Erkan Calp

Jelly Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Tuzaklarla dolu hareketli platformda ne kadar dayanabilirsiniz?

Jelly Run, Ketchapp’ın oynamaya başladığınızda zor elinizden bırakacağınız oyunlarından biri. Yerlerinde duramayan jöleleri kontrol altına alıp hareket platform üzerinde mümkün olduğunca uzun süre kalmaya çalıştığınız oyunda yanlış zamanda yaptığınız tek dokunuş direkt sonunuzu getiriyor. Hata yapma lüksünüz yok, ikinci şansınız yok!

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemi ve hızlı oynanışıyla her yerde her zaman oynanabilecek türde mobil oyunlardan biri Jelly Run. Oyunda puan toplamak bir yana ilerlemenin zor olduğunu en baştan söyleyeyim. Üzerine bastığınız platform her an çökecek gibi duruyor. Karşınıza sürekli olarak yüksek duvarlar çıkıyor. Bunlar yetmezmiş gibi platform ikiye ayrılmış durumda; hayatta kalmak için oradan oraya zıplıyorsunuz. Tuzakları geride bırakmanın yolu basit; ekrana dokunmak ancak engelleri çok önceden görüp sıçrama zamanını iyi ayarlamanız gerekiyor. Aksi halde sonsuzluğa düşüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?
  • Crazy Circle

    Crazy Circle, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir refleks oyunu.
  • Wall Switch

    Wall Switch, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı refleks oyunu.
  • Block it

    Block it, Ketchapp'ın Android platformunda ücretsiz sunduğu son refleks oyunu.
  • Spike Run

    Spike Run, Ketchapp'ın sinir testine tabi tutan yeni oyunu.
  • Versus Run

    Versus Run, Lego karakterlerle hareketli platformda ilerlemeye çalıştığınız bir Ketchapp oyunu.
  • Turn

    Turn, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı refleks oyunları arasında.
  • Spin

    Spin, dönen platformda topu ilerletmeye çalıştığınız refleks odaklı Ketchapp oyunu.